Acil yardım Windows 10

velibey19

Confirmed Memb.
İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
Konular
1
RC Point
0
Bilgisayarım Windows 10 ve Windows Update 22h2 güncellemesini yapıyorum ama %100 de takılı kalıyor ilerlemiyor ne yapmalıyım ?

oxnic

Confirmed Memb.
Top Commenter Tartışma Başlatıcı 10 Rozet Sharer I İçerik Kaşifi Günlük Ziyaretçi İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
20
Web sitesi
onyxinc.wuaze.com
Discord
onyxincorg
RC Point
0

hitaesat00

Super Member
İçerik Kaşifi İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
Konular
8
RC Point
0
Bilgisayarım Windows 10 ve Windows Update 22h2 güncellemesini yapıyorum ama %100 de takılı kalıyor ilerlemiyor ne yapmalıyım ?
internet bağlantını kontrol et windows update sorun gidericiyi aç olmassa sırasıyla şunları yap: ara yerine cmd yaz yönetici olarak aç sırasıyla
net stop wuauserv
net stop bits
net stop cryptsvc bunları yaz sonrasında C:\Windows\SoftwareDistribution\Download git klasördeki tüm dosyaları Ctrl A yapıp sil silinmeyen olursa atla de sonra tekrar cmd yi yönetici olrak aç sırasıyla
net start wuauserv
net start bits
net start cryptsvc bunları yaz umarım sorun çözülmüştür

Urasex

Active Member
Günlük Ziyaretçi Geri Döndü İlk Mesaj Doğrulanmış Üye
RC Point
0
ya bence 11 e geç 11 deki buglar düzeldi zaten

emmi27

𝐵𝐼̇ 𝒦𝒜𝐿𝒫 𝐵𝐼̇ 𝒦𝐸𝑅𝐸 𝒮𝐸𝒱𝐸𝑅
Ultra Member
Tartışma Başlatıcı İçerik Kaşifi 10 Rozet Geri Döndü İlk Paylaşım Sharer I Sharer II İlk Mesaj İlk Beğeni Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
83
Web sitesi
tht-ankared-emmi27.netlify.app
RC Point
0
cihazında depolama alanı dolmuşsa öyle bir sorun olabilir genelde ,diskini kontrol et ,olmazsa youtubeden bak o sorunu yaşayanlardan güncel çözümlere çünkü başka olası nedenlerden de olabilir ama yükleme yaparken 100 de yüzde kalması normal aşırı fazla kalıyorsa bi süre bekle sabret ona göre bak