MertKaan36 Confirmed Memb. Katılım 29 Mar 2021 Konular 12 Mesajlar 56 Tepkime puanı 2 RC Point 0 30 Mar 2021 #1 Merhaba loaderinizi çok begendim güzel olmuş ellerinize ssağlık güzel çalışma olmuş ben setup çalıştırdım bu hatayı alıyorum Shiva içn Windows sürücü modeli hatası aldım herşeyi denedim olmadı Ekli dosyalar detaylı.PNG 35 KB · Görüntüleme: 14
Merhaba loaderinizi çok begendim güzel olmuş ellerinize ssağlık güzel çalışma olmuş ben setup çalıştırdım bu hatayı alıyorum Shiva içn Windows sürücü modeli hatası aldım herşeyi denedim olmadı
C ccyberbully27 Confirmed Memb. Katılım 16 Ara 2019 Mesajlar 63 Tepkime puanı 16 RC Point 0 30 Mar 2021 #11 adminler yeni loaderden sonra host dosyası gizlenip tüm siteler engelleniyor. ve host dosyası değiştirilemiyor sebebi nedir ? ve de çözümü lütfen.... Oyla 0 Downvote
adminler yeni loaderden sonra host dosyası gizlenip tüm siteler engelleniyor. ve host dosyası değiştirilemiyor sebebi nedir ? ve de çözümü lütfen....
LostCasper Legend Member Katılım 27 Şub 2021 Konular 107 Mesajlar 1,301 Çözümler 88 Tepkime puanı 550 Konum ♥ Türkiye ️♥ RC Point 0 30 Mar 2021 #12 ccyberbully27' Alıntı: adminler yeni loaderden sonra host dosyası gizlenip tüm siteler engelleniyor. ve host dosyası değiştirilemiyor sebebi nedir ? ve de çözümü lütfen.... Genişletmek için tıkla ... Tüm sitelere değil sizi kendi güvenliğiniz için yapılan bir şey. Tıklayıp indirin Host temizlenecektir. Oyla 0 Downvote
ccyberbully27' Alıntı: adminler yeni loaderden sonra host dosyası gizlenip tüm siteler engelleniyor. ve host dosyası değiştirilemiyor sebebi nedir ? ve de çözümü lütfen.... Genişletmek için tıkla ... Tüm sitelere değil sizi kendi güvenliğiniz için yapılan bir şey. Tıklayıp indirin Host temizlenecektir.
ZoomX Deus É Grande Veteran Katılım 1 Eyl 2019 Konular 15 Mesajlar 1,622 Çözümler 192 Tepkime puanı 3,455 Konum Istanbul RC Point 0 30 Mar 2021 #13 ccyberbully27' Alıntı: adminler yeni loaderden sonra host dosyası gizlenip tüm siteler engelleniyor. ve host dosyası değiştirilemiyor sebebi nedir ? ve de çözümü lütfen.... Genişletmek için tıkla ... Diğer siteler de bunu yapıyor. Oyla 0 Downvote
ccyberbully27' Alıntı: adminler yeni loaderden sonra host dosyası gizlenip tüm siteler engelleniyor. ve host dosyası değiştirilemiyor sebebi nedir ? ve de çözümü lütfen.... Genişletmek için tıkla ... Diğer siteler de bunu yapıyor.
C ccyberbully27 Confirmed Memb. Katılım 16 Ara 2019 Mesajlar 63 Tepkime puanı 16 RC Point 0 1 Nis 2021 #14 Adox' Alıntı: Tüm sitelere değil sizi kendi güvenliğiniz için yapılan bir şey. Tıklayıp indirin Host temizlenecektir. Genişletmek için tıkla ... program için teşekkürler kali ile başlatıp sorunu çözdüm Oyla 0 Downvote
Adox' Alıntı: Tüm sitelere değil sizi kendi güvenliğiniz için yapılan bir şey. Tıklayıp indirin Host temizlenecektir. Genişletmek için tıkla ... program için teşekkürler kali ile başlatıp sorunu çözdüm