Adminlere sesleniyorum !!

titanik6623

Super Member
Konular
8
RC Point
0
Sayın adminler; eskiden spam yorum atıldığında hemen silinir uyarı verilirdi. Ama şimdi ne zaman bi post açsam ki açtıklarım saçma sapan yorum kasma postları olmuyor herkes bakalım yazıyor spam diye uyarı atıyorum bakan yok. Neler yeni diyorum %98i spam spam gönderiler. Rica ediyorum az ilgilenin şurayla kıraathane oldu resmen ya

Osderda

>.....
Admin
Konular
50
Web sitesi
osderdadev.com
RC Point
0
Mesaj kasmaya yönelik veya konudaki gizli metni görebilmek için bu tarz spamlar yapıyorlar biz elimizden geldiğince bu spamları önlemeye çalışıyoruz. Gördüğümüz/Spam yapacağını hissettiğimiz kişlerin profillerine göz geçiriyoruz. Süper member rankına gelen kişi 150 mesajından 100 mesaja düşürüldü mesela, girdiğimiz konuların yorumlarına küçük göz geçirip diğer konuya geçiyoruz tabi bu her zaman olmuyor bizimde kişisel işlerimiz var. Raporladığınız yorumlar/konular/hesaplar illa ki bakılır ve gerekli işlem yapılır.

nick_rc

İlk renk Kara! 🖤
Legend Member
Konular
98
RC Point
0
Mesaj kasmaya yönelik veya konudaki gizli metni görebilmek için bu tarz spamlar yapıyorlar biz elimizden geldiğince bu spamları önlemeye çalışıyoruz. Gördüğümüz/Spam yapacağını hissettiğimiz kişlerin profillerine göz geçiriyoruz. Süper member rankına gelen kişi 150 mesajından 100 mesaja düşürüldü mesela, girdiğimiz konuların yorumlarına küçük göz geçirip diğer konuya geçiyoruz tabi bu her zaman olmuyor bizimde kişisel işlerimiz var. Raporladığınız yorumlar/konular/hesaplar illa ki bakılır ve gerekli işlem yapılır.
Bu kadar detaylı yazıp kullanıcıların soru/sorun'larına önem vermeniz sevindirici.Bu özen ve öneminiz için kendi adıma teşekkür ediyorum.Kolay gelsin 👍