Adminlerin önerdiği valorant mavi ekran sorunu

yigit11

Super Member
Konular
9
RC Point
0
Merhaba admin beyler bişey soracaktımda sizin yayınladığınız linke tıkladım ve sorunları teker teker yaptım mavi ekran sorununu ama hayla mavi ekran alıyorum hiçbir şekilde bir açılma yok ne bi uyarı veriyo ne bişey pcim windows 10 cs go hilelerini filan sorunsuz açıyor ama bir türlü anlamadım bütün antivirüsleri sildim powersheldeki ayarlarıda hallettim 100 kere aç kapa yaptım gine olmadı siz bana diyorsunuz ya senin pcnde sorun var hilede sorun yok onca kişidemi sorun var yani onuda geçtim sizin önerinilerinizide okudum yani yok hiç bi şekilde ulaşamıyorum hile yapabilen arkadaşlar ulassın

Tao

Hacı Yatmaz
Banned Member
Konular
114
Web sitesi
realitycheats.com
RC Point
0
Bilgisayarınızda sorun olduğu aşikar , Loaderda sorun yaşanmamaktadır.

Loaderdan ötürü mavi ekran hatası 1 kere almazsınız , bilgisayarınızda mavi ekran hatası alma sebepleri:

-Donanımsal olabilir
-Yazılımsal olabilir
-Programsal olabilir

Noober

Ultra Member
Konular
6
RC Point
0
Disable-WindowsOptionalFeature -Online -FeatureName Microsoft-Hyper-V-Hypervisor -All DISM /Online /Disable-Feature:Microsoft-Hyper-V bcdedit /set hypervisorlaunchtype off
Bu komutları, ''Windows tuşu'' ve ''R'' tuşuna aynı anda basıp çıkan pencereye cmd yazdıktan sonra 1667724156379.png1667724179400.png

açılan komut satırına tek tek yazın.Bir diğer çözüm ise yine geçen sefer yaptığımız gibi ''Windows tuşu'' ve ''R'' tuşuna aynı anda basıp çıkan pencere optionalfeatures.exe yazıyoruz, hemen ardından açılan windows özellikleri penceresinde Hyper-V'yi kapatın
1667724102325.png

yigit11

Super Member
Konular
9
RC Point
0
Disable-WindowsOptionalFeature -Online -FeatureName Microsoft-Hyper-V-Hypervisor -All DISM /Online /Disable-Feature:Microsoft-Hyper-V bcdedit /set hypervisorlaunchtype off
Bu komutları, ''Windows tuşu'' ve ''R'' tuşuna aynı anda basıp çıkan pencereye cmd yazdıktan sonra Ekli dosyayı görüntüle 19844Ekli dosyayı görüntüle 19845

açılan komut satırına tek tek yazın.Bir diğer çözüm ise yine geçen sefer yaptığımız gibi ''Windows tuşu'' ve ''R'' tuşuna aynı anda basıp çıkan pencere optionalfeatures.exe yazıyoruz, hemen ardından açılan windows özellikleri penceresinde Hyper-V'yi kapatın
Ekli dosyayı görüntüle 19843
Kral bende sadece hiper yöneticisi platformu var onu kapattım

Noober

Ultra Member
Konular
6
RC Point
0
Evet ama tek tek derken ne demeye çalıştın anlamadım ben 1. kopyalayıp entera basıyorum sonra 2. cisine geçiyorum öylemi yapıcam yoksa tek tek eliminen yazıcammı
1. komudu kopyalayıp entera basıp sonra 2. komudu yazmanızdan bahsediyorum, ayrıca kopyala yapıştır yaparken bazen boşluklarıda alabiliyorsunuz bu yüzden elle yazmak daha kesin olabilir.