Adobe Flash Player isteyen oyunları nasıl oynarız? Çözümü burda!

Shiva

Admin
Konular
522
RC Point
0
:notlar:
Merhaba sevgili RealityCheats üyeleri, bildiğiniz üzere adobe flash player 2021 yılında tamamen kaldırıldı.
Bundan dolayı küçük kardeşleriniz bilgisayar başına geçtiği zaman oyun bulamaz hale geliyor. Bu yöntem sayesinde küçük kardeşleriniz zaman harcayabilecek.

:yazili_anlatim:
Örnek olarak Microsoft Edge tarayıcısından Elektrik Adam oyununu açmayı denedim site ayarlarından flash izin ver dememe rağmen açılmadı.
1609615767797.png

Aynı şey google için geçerli değil, google üzerinden oynamak istediğiniz flash player içeren oyunun Sol üst de bulunan https:// yazısından önceki kilit butonuna basınız ve site ayarlarını yan pencerede açınız.
Ardından aşağı kısımda Flash Engelle(varsayılan) yazacaktır.
1609615867343.png

Buraya tıklayıp "izin ver" diyoruz. Ardından oyun oynayacağımız websiteye f5(yenile) atıyoruz.

:hatalar:
1609615975566.png
Hata budur sağ üstteki kilit ikonuna tıklayıp Flash izin ver yapıyoruz sayfayı yeniliyoruz sorun çözülüyor.

1609616080127.png
Gördüğünüz gibi sorun çözüldü, oyunu istediğimiz gibi oynayabiliriz.

DarelREAD

</>
Super Member
Konular
21
RC Point
0
Bu çözüm fix yemiştir, 15 ocağa kadar google ve bütün tarayıcılarda sorunsuz çalışmaktaydı ve 15 ocaktan sonrası tamamen kaldırılmıştır. Yakın zamanda bu konu hakkında bir konu açıcağım, Güncel bölümünü değiştirirsen sevinirim @Shiva

leopix

Banned Member
Konular
5
RC Point
0
Bu çözüm fix yemiştir, 15 ocağa kadar google ve bütün tarayıcılarda sorunsuz çalışmaktaydı ve 15 ocaktan sonrası tamamen kaldırılmıştır. Yakın zamanda bu konu hakkında bir konu açıcağım, Güncel bölümünü değiştirirsen sevinirim @Shiva
Google adobe flash playeri artık desteklemiyor

leopix

Banned Member
Konular
5
RC Point
0
Leopix kankam bende onu anlatmaya çalışıyorum, artık bütün tarayıcılardan kaldırıldı. Yakın zamanda nasıl oynayacağınız hakkında bilgi vereceğim halen çalışan 1 browser 1 tanede windows uygulaması bulunmaktadır.
O zaman çok güzel eski flash player oyunlarını çok özledim