Adobe programlarını sorunsuz çalıştıracak fiyat performans ürünü önerileriniz.

Status
Not open for further replies.

themirsen

trece.
Moderator
Topics
7
Solutions
26
Reaction score
38
RC Point
0
10 bin bantlarında olursa çok hoş olur, pil derecesi iyi olmalı seyahat esnasında kullanmam gerekiyor

themirsen

trece.
Moderator
Topics
7
Solutions
26
Reaction score
38
RC Point
0
ürün dizüstü bilgisayar (laptop) olacak, etiketlere yazmışım ama başlık ve konu başlangıç mesajına yazmayı unutmuşum, alakasız mesajlar yazmayın lütfen

Jihangir

⠀ོ ᨓ Saphira ⠀ོ ᨓ
Premium Member
Topics
17
Solutions
2
Reaction score
50
Website
www.youtube.com
RC Point
0
10 bin bantlarında olursa çok hoş olur, pil derecesi iyi olmalı seyahat esnasında kullanmam gerekiyor
Ağırlık olarak Illustrator ve PS kullanıyorum, yavaş yavaş tanıtım videoları da yapmaya başlayacağım.
Benim kendi düşüncem 2.sistem RAM miktarı ve SSD miktarının iyi olması çok yanlış bilmiyorsam Adobe yüksek RAM miktarı isteyen bir yazılım.
1.sistemin ise işlemci modeli bir yüksek model RAM türü DDR5 ve ekran kartı 6 GB 192 bit olması aklımı çeliyor karar veremedim.

themirsen

trece.
Moderator
Topics
7
Solutions
26
Reaction score
38
RC Point
0
Ağırlık olarak Illustrator ve PS kullanıyorum, yavaş yavaş tanıtım videoları da yapmaya başlayacağım.
Benim kendi düşüncem 2.sistem RAM miktarı ve SSD miktarının iyi olması çok yanlış bilmiyorsam Adobe yüksek RAM miktarı isteyen bir yazılım.
1.sistemin ise işlemci modeli bir yüksek model RAM türü DDR5 ve ekran kartı 6 GB 192 bit olması aklımı çeliyor karar veremedim.
16+16 işi çözecektir diye düşünüyorum, ben de photoshop, illustrator, premiere ve aeffects kullanıcısıyım, fakat hangi işlemci ve ekran kartı uygun olur onu bilemedim

Jihangir

⠀ོ ᨓ Saphira ⠀ོ ᨓ
Premium Member
Topics
17
Solutions
2
Reaction score
50
Website
www.youtube.com
RC Point
0
16+16 işi çözecektir diye düşünüyorum, ben de photoshop, illustrator, premiere ve aeffects kullanıcısıyım, fakat hangi işlemci ve ekran kartı uygun olur onu bilemedim
kendi fikrimi açıkladım, dediğin şeyler fazla performans gerektiren şeyler değil. RAM yüksek olsun yeterlidir

themirsen

trece.
Moderator
Topics
7
Solutions
26
Reaction score
38
RC Point
0
kendi fikrimi açıkladım, dediğin şeyler fazla performans gerektiren şeyler değil. RAM yüksek olsun yeterlidir
adobe iyi bir cpu istiyor bildigim uzere o yuzden meraklısına sorayım da bilgileneyim dedim, lazım cunku

Jihangir

⠀ོ ᨓ Saphira ⠀ོ ᨓ
Premium Member
Topics
17
Solutions
2
Reaction score
50
Website
www.youtube.com
RC Point
0
adobe iyi bir cpu istiyor bildigim uzere o yuzden meraklısına sorayım da bilgileneyim dedim, lazım cunku
Minimum ve Önerilen uyumluluk ( Önerilen olarak sadece 4+ GB olsa yeter )
MinimumÖnerilen
İşlemci64 bit desteği ile birlikte Intel®, AMD veya ARM işlemci
İşletim sistemiWindows 10 (64-bit) sürüm 1903 ve üstü*
RAM24 GB veya daha fazlası

MaxGod

Confirmed Memb.
Topics
4
Reaction score
1
RC Point
0
10 bin TL'ye bu özellikte bir laptop var mı bilgim yok dostum, piyasada da bulabilir misin bilmiyorum. Belki ikinci ellere yönelirsen bulabilirsin.

KRI

Ultra Member
Topics
19
Reaction score
36
RC Point
0
adobe photoshop knk grafik tarasımcı olursun paranı kazanır keyfine bakarsın

Status
Not open for further replies.