aga valorant legit ayarlar verebilirmisiniz

serhat_dx

Active Member
Konular
5
RC Point
0
yakında valo hilesinin kilidisini açıcam ama banlanmaktan korkuyorum o yüzden banlanmayacak bir ayar verirmisiniz

Teodora

ワイフ
Legend Member
Konular
202
RC Point
0
Dostum her türlü ban yersin. İstediğin kadar Legit oyna.

Legit ayar olarak. Esp aç bitti

SnapshotMe

Super Member
Konular
4
RC Point
0
valla aim headde
fov 16-19 arası karşısı zorluyorsa 19 zorlamıyorsa 16 da oynayın
aim kafada, aim tuşu ALT
wallhack vs açık takımınıza belli etmeyecek şekilde info verceksiniz işte kaç tane a da kaç b de, hilede sizi replemeyecek takım arkadaşı olursa harika olur
rakibin biri pusuyor diyelim köşede öyle hemen kontrol etmeyin köşeyi bırakın adam sizi öldürsün böylece wallhack olduğunuz belli olmaz
onun dışında rakibin pustuğu yerden değil de başka yerden rotate atabilirsiniz adam rotate kısmında pusuyorsa (mesela midde)

J3yAnnen

Confirmed Memb.
RC Point
0
valla aim headde
fov 16-19 arası karşısı zorluyorsa 19 zorlamıyorsa 16 da oynayın
aim kafada, aim tuşu ALT
wallhack vs açık takımınıza belli etmeyecek şekilde info verceksiniz işte kaç tane a da kaç b de, hilede sizi replemeyecek takım arkadaşı olursa harika olur
rakibin biri pusuyor diyelim köşede öyle hemen kontrol etmeyin köşeyi bırakın adam sizi öldürsün böylece wallhack olduğunuz belli olmaz
onun dışında rakibin pustuğu yerden değil de başka yerden rotate atabilirsiniz adam rotate kısmında pusuyorsa (mesela midde)
sağol dostum bende denicem teşekkür ederim yorum için eyw

MoonLighter

Ultra Member
Konular
9
RC Point
0
beyler bende wallhack ve aimbot çalışmıyor menü geliyor poligona denemek için giriyorum ama ne wallhack nede aim bot çalışmıyor