Aimbot nasıl yapılır? Mantığını kavrayalım.

undefined

Netherlands
Confirmed Memb.
Konular
7
RC Point
0
Merhaba ben undefined, uzun bir süre hem sistemimde sıkıntılar vardı ve bir takım işlerim yüzünden pek aktif olamadım. Yararı olacağını düşündüğüm bir konuyla araştırdığım kadarıyla bildiğim kadarını size aktarmaya çalışacağım. Eğer siz de bu işlere benim gibi yeni başladıysanız Assault Cube gibi oyunlarda antrenman yapıp daha sonradan güncel oyunlar üzerinde çalışabilir, kendinizi geliştirebilirsiniz.

Mantığını anlattıktan sonra az buz tersine mühendislik ve c++ diline hakim olanlar anlattıklarımı anladıktan sonra aimbot çorbası yapabilecekler.

Gerekli olanlar:
- 1 tane Visual Studio kaldıran bilgisayar. Son sürümünü indirirseniz iyi olur internetten bir şeyler çekerseniz düşük sürümlerde sorun çıkartabiliyor. Yine de siz bilirsiniz.
- Biraz tersine mühendislik bilgisi.
- Hakim olduğunuz bir oyun.
- Temel ingilizce
- Cheat Engine
- 1 adet beyin

Aimbot yapmak her yiğidin harcı değildir, emek ister. Bazı adreslere ihtiyacımız var.

Localplayer
, bu kendi adresimiz olacak.
Entitylist, bu da karşı takımdaki tüm düşmanlarımız.
HP, canımız.
ve son olarak faremizin x ve y koordinatları.

Tüm bu adresleri çektikten sonra geriye yazılım bilgimizi konuşturmak kalıyor. Toparlayacak olursak;

Entitylisti yani karşı düşmanları içeren listeyi aldıktan sonra en görünür ve bize en yakın olan düşmanı bulduktan sonra görüşümüzü yani ekranımızı en yakın hedefe doğru yöneltecek birnevi kitleyecek desek daha doğru olur. Bir sonraki aşamada ise matematik var birçoğumuzun problemi olan matematik giriyor. Mouse koordinatlarıyla vb. hesaplama yapıp düşmana crosshairi kitlettirmek kalıyor.

Aşağıya işinizi görecek ek kaynak da bırakıyorum, elimden geldiği kadarıyla anlatmaya çalıştım. Hatalı bir şey söylediysem kusuruma bakmayın. İyi çalışmalar.

(Konuda alıntıdan uzak durulmuştur.)

serkan11s

Super Member
Konular
10
RC Point
0
Aim bot knk oyunun dosyalarını buluyorsun knk harfleri sayıları değistiriyon

rollson

Active Member
Konular
1