Android PUBG Mobile için Hile İster misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

iwystic

Veteran
Konular
290
RC Point
0
Merhaba dostlar,
konuda başlığında da anladığınız gibi, Android PUBG Mobile hilesi için kaç kişi istediğini öğrenmek istiyorum.

Üstten oylama yaparak isteyip istemediğinizi belirtebilirsiniz. İsterseniz de konuyla alakalı bir yorum göndererek neden istediğinizi ve nasıl bir hile istediğinizi açıklayabilirsiniz.
İyi günler.

Uğur Alacahan

Active Member
Konular
4
RC Point
0
Öncelikle merhaba ben bu sayfa dışında başka sayfalardaki pubg hilelerini test ettim en fazla wallhack 2 hafta dayandı ve ban attı acaba sizler güzel bir hile yapıp + gamelooptaki antiyi silme yöntemi ile ban yedirmeyen hile yapabilir misiniz ? ha derseniz ban yemeyen hile mi olur fln gameloop aslında açık gibi bir sistem var ondan faydalanarak güzel bsyler yapılabilir.

iwystic

Veteran
Konular
290
RC Point
0
Öncelikle merhaba ben bu sayfa dışında başka sayfalardaki pubg hilelerini test ettim en fazla wallhack 2 hafta dayandı ve ban attı acaba sizler güzel bir hile yapıp + gamelooptaki antiyi silme yöntemi ile ban yedirmeyen hile yapabilir misiniz ? ha derseniz ban yemeyen hile mi olur fln gameloop aslında açık gibi bir sistem var ondan faydalanarak güzel bsyler yapılabilir.
Emulator için şu anlık PUBG Mobile hilesi düşünmüyoruz, sadece Android. Tabi yakında emulator için PUBG Mobile hilesi getirebiliriz.

Waaz

Ultra Member
Konular
10
RC Point
0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...