• Birlikte RealityCheatsi yönetebilecek ekip arkadaşları arıyoruz — fikirlerin, tecrübelerin,merakın ve enerjinle katkıda bulunmak istersen seni bekliyoruz!

anime filmi önerisi

mertkrn798

Super Member
Konular
3
RC Point
0
anime filimlerine karşı çok ön yargılı davranıyorum yorumdakilerin bikaçını izlicem

Fle10a

Confirmed Memb.
Konular
1
RC Point
0
güzel bir anime ben bitirdim ama yeni bölümleri çıkıyor

Spryzenx

Active Member
Konular
1
RC Point
0
kanka demon slayer izleyebilirsinçok uzun değil ama çok güzel
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

yada naruto da izleyebilirsin sonra naruto shippuden sonra boruto ya geçersin çok uzun ama efsane attack on titanda var aslında

Amatsukami

C E E F
Super Member
Konular
1
RC Point
0
Çok bilinen animelerden önermek gerekirse Lelouch olabilir. Ana karakter bir kızla tanışıyor ve kız ona Geass adında bir güç sunuyor. Bu güç her insanda değişiklik gösteriyor ve ana karakterin yeteneği insanları kendine koşulsuz itaat ettirmek. Ayrıca başka animelerden örnek vermek gerekirse Steins Gate olabilir. Bu yanlışıkla zaman makinesi icat eden amatör bir ekiple ilgili bir anime. Tadı kaçmasın diye daha fazla anlatmayayım ama bu ikisi gerçekten çok hoşuma gitti. Eğer bu tür animelerden hoşlanmıyorsan ve daha tatlı animeler önermem gerekirse Saiki Kusuo izleyebilirsin. Yine doğaüstü güçlere sahip birisini konu alıyor fakat bu sefer okula giden ve bu güçlerini saklamaya çalışan ana karakter ve ağır basan okul teması daha fazla ilgi çekiyor. Umarım yardımcı olmuştur!

Natsukibaba

Banned Member
RC Point
0
"a Silent Voice" "Shape of the Voice" "Shape of the Light" bu isimlerle geçen tek bir anime filmi.
Kyoto Ani'nin geliştirdiği, Naoko yamada'nın yönettiği bir baş yapıt.
Doğuştan engelleri, imkansızlıkları, pişmanlıkları vs.. (spoiler vermeden bu kadar diyebiliyorum) çok güzel anlatıyor fakat asıl olayı bunlar değil. Derin psikolojik konulara HARIKA OTESİ bir kurgu ile yaklaşıyor Silent Voice. Kendisi bir manganın filme uyarlaması ve açıkcası en başarılı anime movie diyebilirim şahsen. Zaten yapan adamlar Kyoto ani. ve yönetmeni naoko yamada, kötü olma ihtimali yok ^-^.
Çok önemli bir ekleme daha yapcağım, sakın filmin Trailerını izleme. Spoiler içeriyor.