J Jweki Active Member Katılım 4 Haz 2021 Konular 1 Mesajlar 8 Tepkime puanı 0 RC Point 0 4 Haz 2021 #1 Arakdaşlar apexde hileyi kullandım 2 3 oyun oynadım ondan sonra böyle bir hata almaya başladım Hileyi kapattıktan sonra oyuna giriyorum bu hatayı almıyorum tam oyunda legend seçerken oluyor bu Ekli dosyalar 6ygnw8a.png 2.3 MB · Görüntüleme: 13
Arakdaşlar apexde hileyi kullandım 2 3 oyun oynadım ondan sonra böyle bir hata almaya başladım Hileyi kapattıktan sonra oyuna giriyorum bu hatayı almıyorum tam oyunda legend seçerken oluyor bu
Waaz Ultra Member Katılım 19 Ocak 2021 Konular 10 Mesajlar 399 Çözümler 3 Tepkime puanı 185 RC Point 0 4 Haz 2021 #2 knk ban yedikten sonra zaten konuda da yazıyor CCleaner'ı kullanın kullanın diye Oyla 0 Downvote
J Jweki Active Member Katılım 4 Haz 2021 Konular 1 Mesajlar 8 Tepkime puanı 0 RC Point 0 4 Haz 2021 #3 AdsızKahrama' Alıntı: knk ban yedikten sonra zaten konuda da yazıyor CCleaner'ı kullanın kullanın diye Genişletmek için tıkla ... Kullanırsam düzelir mi yani oyuna girebilir miyim sorunsuz Oyla 0 Downvote
AdsızKahrama' Alıntı: knk ban yedikten sonra zaten konuda da yazıyor CCleaner'ı kullanın kullanın diye Genişletmek için tıkla ... Kullanırsam düzelir mi yani oyuna girebilir miyim sorunsuz