apex legend hileyi ilk açınca çalısmıyor

eraydmrky

Confirmed Memb.
Konular
1
RC Point
0
merhaba apex legendten once hileyi acmamız gerekiyor diye biliyorum acıyorum start tıklıyorum ama oyun baslamıyor hacki acmadıgım zaman ise oyuna giriyor bu sefer lutfen apex legendsten cıkın diyor yardım edebilirmisiniz

x2selo

Super Member
Konular
7
RC Point
0
bilgisayarın driver ları güncelmi diye kontrol et ben farklı bir yerden hile kullanıyordum bende de aynı sorun olmuştu driver booster 9 indirdim bir kaç driver güncelledi olmuştu

eraydmrky

Confirmed Memb.
Konular
1
RC Point
0
bilgisayarın driver ları güncelmi diye kontrol et ben farklı bir yerden hile kullanıyordum bende de aynı sorun olmuştu driver booster 9 indirdim bir kaç driver güncelledi olmuştu
bence alakasız cunku hilesiz calısıyor hile oldugunda originden baslatıyorum bisey cikmadan basa geliyo

x2selo

Super Member
Konular
7
RC Point
0
bilemiyorum kanka bende öyle olmuştu belki senin sıkıntın farklı birşeydir tam olarak net bir şekilde bende anlamadım

şadow

Ultra Member
Konular
5
RC Point
0
Anti virüs kendiliğinden açılıyor olabilir bi bakınız arada bendede oluyor

x2selo

Super Member
Konular
7
RC Point
0
ben sorunu bie şekilde çözdüm oyunu başlatmadan önce hileyi açıyorsun ayarlıyorsun sonra starta basıyorsun basınca cmd den apex legends bekleniyor yazısını görünce oyuna giriyorsun giriyorken dıt diye ses geliyor hile otomatik olarak inject olacaktır umarım işine yaramıştır kardeşim