Dediklerini uyguladım ama sonuç yinede aynı maalesefRealUİ Yi Kapat Aç Olmaz İse %temp% yaz sil olmaz ise yenıden baslat pc yi bendede olmustu kapattım actım
Hepsini devre dışı bıraktım ama durum yinede aynı bu sorunu sadece ben yaşıyorum sanırım daha dün format attım 2004 sürümüne geçtimHiçbir hata almadan hile konsolu kapanıyorsa, Windows Güvenliği dahil antivirüslerini devre dışı bırakmalısın.
When you log in to the map, start the cheatThe cheat gui shows but when i enable cheat it doesn't work.
Tekrar deneyin. Yine de olmazsa antivirüs programlarınızı silip bilgisayarınızı yeniden başlatın ve Defender Control programıyla Windows Defender'i kapatın.Hepsini devre dışı bıraktım ama durum yinede aynı bu sorunu sadece ben yaşıyorum sanırım daha dün format attım 2004 sürümüne geçtim
Antivirüs programı kullanmıyorum bilgisayarı formattan sonra direk defender programı ile kapatıyorum bir şey var ama anlamış değilimTekrar deneyin. Yine de olmazsa antivirüs programlarınızı silip bilgisayarınızı yeniden başlatın ve Defender Control programıyla Windows Defender'i kapatın.
Aynı problemi bende yaşıyorum çözüm bilen yok sanırım.Antivirüs programı kullanmıyorum bilgisayarı formattan sonra direk defender programı ile kapatıyorum bir şey var ama anlamış değilim