Apex Legends Vip H4ck

DostÜyeOluyorum

Super Member
Konular
9
RC Point
0
Foruma eklenen hileyi kendim sourcesini derleyip de olsa çalışmıyor sizin launcer üzerindende calısmıyor. %temp% sil dedi hata verdi sildim vanguard açıkmış valodan vanguard kaldırdım halen hata veriyor yardımcı olabilme ihtimaliniz varmıdır?

DostÜyeOluyorum

Super Member
Konular
9
RC Point
0
yorumu düzenle yok 2. yi yazıcam malum. bende cmd ekranı acılıp kapanıyor hızlıca hileyi kedim derlemiştim. baya format attım bunun icin baştan vs 2019 wdk kurdum. bende ekran hızlıca gidip geldi. sizden belki olur diye sizden de deneyeyim dedim aynı hatayı verdi hilenin yapımcısı bu hataları ben yaşamıyorum zamanım olursa çözerim diye. 2 gün sonra dev update gelicek apex e hile fix yer büyük ihtimal. yemezse umarım yapımcısı güncellerde. kullanırız. yanlış birşey dedim kusura bakmayın. hile çalışmıyor maalesef bende sebebi siz değilsiniz ama yapımcısı söylüyor. bi hata falan yok. cmd ekranında apex bekleniyor waiting for apex falan yazmıyor.sağlık olsun ne diyelim yine apex oyniyamadık amk be.

ZoomX

Deus É Grande
Veteran
Konular
15
RC Point
0
Hile en çok 2004 sürümlerde stabil halde calısıyor. Calısmayacak bir problemi yok sadece windows sürümünüz uyusmuyordur.

DostÜyeOluyorum

Super Member
Konular
9
RC Point
0
Hile en çok 2004 sürümlerde stabil halde calısıyor. Calısmayacak bir problemi yok sadece windows sürümünüz uyusmuyordur.
2004 sürümünde çalışıcak ise 2004 yükleyip denerim sıkıntı olmaz ama. hilenin orjinal yapan adam bazı kişilerde bu bendeki olay oluyormuş 20h2 öneriyor yapan adamda oda aynı sistemi kullanıyormuş sebebi başka birşey galiba hem 1909 hem 20h2 denedim hatta bi alt bi üst 2 tane 20h2 denedim olmadı 20h1 de denerim ama olcağını pek sanmıyorum yinede denemeye çalışcam. çoğu kişide çalıssada benim gibilerde calısmıyor işte.

Kings Never Die

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Super Member
Konular
7
RC Point
0
2004 sürümünde çalışıcak ise 2004 yükleyip denerim sıkıntı olmaz ama. hilenin orjinal yapan adam bazı kişilerde bu bendeki olay oluyormuş 20h2 öneriyor yapan adamda oda aynı sistemi kullanıyormuş sebebi başka birşey galiba hem 1909 hem 20h2 denedim hatta bi alt bi üst 2 tane 20h2 denedim olmadı 20h1 de denerim ama olcağını pek sanmıyorum yinede denemeye çalışcam. çoğu kişide çalıssada benim gibilerde calısmıyor işte.
ben 1809 kullanıyorum deneyeceğim yarın bakalım olacak mı

Ne yaptınız beyler varmı gelişme ? Ekran kartlarınızı öğrenebilirmiyim ben gpu desteksizliğinden şüpheleniyorum overlay muhabbeti.

Kings Never Die

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Super Member
Konular
7
RC Point
0

DostÜyeOluyorum

Super Member
Konular
9
RC Point
0
Ne yaptınız beyler varmı gelişme ? Ekran kartlarınızı öğrenebilirmiyim ben gpu desteksizliğinden şüpheleniyorum overlay muhabbeti.
1909,2 tane 20h2 sürümü 21h1 sürümü bile indirdim biyerden bulup :D. yok olmadı 2004 denemedim bi tek. ekran kartım rx 560 2 gb oc modeli. amd yani nvdia değil belki overlay geforce exp için olansa çalışmıyor dicem ama daha önce aynı overlayı box esp de çalıştırdım. 2004 kurun sıkıntısız çalışıcak diyorlar ama bilemedim. bugün 1909 kurup denedim yok yine çalışmadı 20h2 güncelledim windows update ile hiçbir versiyonu çalışmıyor valla.

DostÜyeOluyorum

Super Member
Konular
9
RC Point
0
win 10 2004 kurucam ama yüzde 100 çalışırmı bilmem o yüzden kurmadım. çünkü 4 5 tane win10 sürümü denedim banamısın demedi. görünce dönersen sevinirim usta. şu apex hilesini bi oynayasım var anlat anlat bitmez. çözemedim de sorunu.