Apex ve valo kekden sonra Yorum dalgası

ravsr113

Super Member
Konular
14
RC Point
0
Ben foruma kekler için geldim apex ve valo için yorum kasarken bilgim olmayan konulara yorum yapmıyorum. Herkes öyle yapsa çok daha iyi bir forum olabilir mesela 1 saat önce bir konu açtım ciddi ciddi çözülmesini istediğim bir windows sorunuyla alakalı 10 20 mesaj cevap geldi %90 ı bendede vardı veya önceki bilgisayarımda vardı youtubeden bak v.s idi sadece 2 kişi yardımcı oldu velhasıl direkt konuya girelim bence herkes bildiği konuya yorum atsın spam atanları reportlasın(3 4 kişiyi reportladım geri bildirim aldım banla alakalı) herkes iyi geceler iyi forumlar.

Psyoxs

Hurricane
Ultra Member
Konular
4
RC Point
0
Keşke senin dediğin gibi olsa ama empati kurmalısın herkesi banlasalar da kim kalacak ki burada ? :/

Osderda

>.....
Admin
Konular
50
Web sitesi
osderdadev.com
RC Point
0
Geri bildiriminiz için teşekkürler. Konuyla alakasız spam yapanları gereken işlemler yapılıyor. Herkes bilmediği konulara yazmazsanız iyi olur deseniz bile anlamazlar. İyi forumlar.

Wutwx

Ultra Member
Konular
8
RC Point
0
Boş konulardan yardıma ıhtıyacı olan adamlar cevap bulamıyor

ravsr113

Super Member
Konular
14
RC Point
0
Geri bildiriminiz için teşekkürler. Konuyla alakasız spam yapanları gereken işlemler yapılıyor. Herkes bilmediği konulara yazmazsanız iyi olur deseniz bile anlamazlar. İyi forumlar.
Gördüklerimi reportluyorum direkt geri bildirim geliyor. Kolay gelsin

Psyoxs

Hurricane
Ultra Member
Konular
4
RC Point
0
Sende haklısın kral fakat hoş konular oluyor bazen orada boş yorumlar görmek can sıkıcı
tabii ki can sıkıcı, can sıkıcı değil demiyorum zaten ama admin ekibi de elinden geleni yapıyor ondan bahsetmek istedim sadece yoksa sonuna kadar haklısın

Noober

Ultra Member
Konular
6
RC Point
0
Hocam bu tarz saçma sapan yorum yapan insanları gördüğünüz an raporlayın yorum dalgası ve konu kirliliğinden ben de şikayetçiyim ama maalesef git gide artıyor bu durum

Geeco

Ultra Member
Konular
12
RC Point
0
Aynen kankan öyle bilmediği konulara yazanları raporla