Arayüze sahip sunucularda Minecraft hilesi nasıl yapılır?

• Konbuyu başlatan nivel
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar: 8
  • Görüntüleme: 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nivel

Active Member
Konular
3
RC Point
0
craftrise sonoyuncu gibi özel giriş ekranlı olan zorunlu version ile girmemiz gereken bu sunuculara inject edebileceğimiz hile gelirmi?

Knull

404
Legend Member
Konular
103
RC Point
0
O tür oyunlara hile yapılabilmesi için cheat engine tarzı uygulamalar ile offset bulmanız gerekiyor, daha sonra bir program'a döküp kullanabilirsiniz. Ha biz yapar mıyız şahsen benim hiç işime gelmiyor o oyuna hile yapmak.

nivel

Active Member
Konular
3
RC Point
0
O tür oyunlara hile yapılabilmesi için cheat engine tarzı uygulamalar ile offset bulmanız gerekiyor, daha sonra bir program'a döküp kullanabilirsiniz. Ha biz yapar mıyız şahsen benim hiç işime gelmiyor o oyuna hile yapmak.
az cok yazılım bilgim var ama o kadar kod yazabılcek kdr offset fln anlamıyorum tam yapılırmı umarım yapılır da kullanırız :)

Lezy

Super Member
Konular
6
RC Point
0
CheatEngine kullanılmıyor.Oyun'un kendi Launcheri olduğu için oyun Bebek işi zaten kolay neyine hile?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...