Serkoyanko
Super Member
Bundan 5 6 sene önce 3 yıl süren bi ilişkim olmuştu. Olayın başlangıcı bile ofsayt ya neyse. Zamanında hoşuma giden bir kız vardı, onun peşinden koşarken arkadaşına yürüyeyim ondan irtibat kurarım diye ergenlik kafasıyla bu hayatımı değiştiren şahısa yazdım. Gel zaman git zaman konuştuk kurban bayramı sabahı iyice iş ilerledi biz bununla sevgili olduk. Güzelde zamanlarımız oldu, bize gelir annemle temizlik bile yapardı, işin garip kısmı bi zaman sonra kızın annesinin benim dayımın eski sevgilisi olduğunu öğrendik ikimizde, kısa süreli bi şaşkınlık, kendimizce konuşuyoruz onlar tamamlayamadı biz tamamlarız evleniriz vs (O zamanları şu kafayla ysşayabilseydim keşke, içinden geçerdim hayatının, iyi ki denk gelmemiş) neyse gel zaman git zaman 2 sene bitti artık ufak tefek kavgalar böyle büyük boyutlar almaya başladı, o zamanlar hiç tamamen aşık olmamışım nasıl davranılır, ilişki nasıl yönetilir, nasıl yola getirilir bilmiyorum, bu soğuk yapıyor ben gidiyorum peşinden, bu kaçtıkça ben kovalıyorum. Artık iyice kaybetme korkusu kapladı tüm bedenimi, onu kaybedersem nasıl yaşarım, o olmazsa nasıl yaparım vs derken ben bunları yaparak herşeyi piç ediyormuşum farkında değilmişim. O zamanlar kendi aramızda yüzük taktık (modaydı o zamanlar, 3 ilişkiden 2’sinde yüzük vardı) bi yerde işe başladı bu, çalıştığı yer gece kulübü vs değildi ama zenginlerin akşam gidip özellikle yaşlı kısım takıldığı bir yer baya ultra elit bir yer genelde düğün dernek yapılıyor orda ünlülerin çocukları vs, orda çalışma ortamı tabi kapıdan girdiği anda yüzüğü vs çıkarıyormuş bana bunların haberleri geldi ama ben ilk başlarda çok takmadım o sıra aramızı bozmaya çalışan çok kişi vardı. İçime kurt düştü bir gün işe gidecekti durağa kadar beraber yürüdük telefonunu istedim vermedi türlü türlü bahane üretti en son otobüs gelicek acelem var dedi hatları değişelim dedim, tak benim hattı sana ulaşan burdan da ulaşır dedim ona da yok çekti o sıra otobüs geldi bindi gitti, eve bir yürüyüşüm var, o 5 dakikalık yok sanki 50 gün sürdü bana, öyle şeyler düşünüyorum ki, içime oturdu bi öküz daha kalkmıyor yerinden, benim zeka daha yeni yeni çalışmaya başladı o zamanlar, He dedim Doğukan vakit bu kadarmış oğlum, kabullen sen her türlü aldatılıyorsun, hem yürek hem beyin sana aynı anda aynı şeyi söylüyorsa var bu işte birşey, ulan içimde ateşler yanıyor ilk tecrübem kimseye anlatamıyorum ağlayacağım ağlayamıyorum. Ertesi günü bekledim sabırla uyku dahi uyuyamadım çektiğim acının haddi hesabı yok, evde ter basıyor duvarlar üstüme geliyor kafayı yemek üzereyim çıkıp haykırasım geliyor deli gibi ama hepsi içinde kalıyor. Ertesi gün oldu, tabi bu çocuk daha yer mi aq, hiç mevzuyu çaktırmadım, ne zaman işe gidiyorsun vs. Gel dedim beraber gidelim bi arkadaşım daha vardı bizde onunla oralarda gezmeye gidicez senide bırakalım iyi tamam hoş. Buluştuk taksi çağırdım, iniceğimiz yere 5 dakika mesafe kaldı kalmadı, telefonu istedim tekrar, ikiletmeden verdi, telefonda bakmadık yer bırakmadık hiçbir bok çıkmadı, ulan dedim Doğukan bu sefer büyük göt oldun bunu bi de telafi etmesi var diye düşünüyorum kendi kendime, tam telefonu geri vericem Allah ya işte internetin kapalı olduğunu fark ettim, o da anladı farkettiğimi, elime saldırmaya başladı ver telefonu diye. Taksiyi durdurdum, indik parayı ödedim. Oturdum bi banka, bu arada iş yerinin oraya da geldik, kalbim öyle bir atıyor ki, sanki bir tık daha fazla atsa kalp sıpazmı geçirip ölücem, neyse interneti açtım ben, tam o an işte, hayatımı insanlara bakış açımı, ilişkilerime yön vermeme kadar değiştiren o olayla karşılaştım, herşey önüme döküldü bi anda, o çalıştığı yerde dj’lik yapan lavukla konuşmaları bir bir döküldü önüme, yutkunamadım aq, direk lavuğun numarasını aldım, yanımda emanet, aklımdan öyle şeyler geçiyor ki o sıra o çocuk yanımda olsa delik deşik edip öldürücem. Neyse mesajları okudum. O ibnenin bir suçu yok aslında tüm suç bizimkisinde, çcocuk bundan 7 yaş büyük, işte benden çok küçüksün seninle yapamam vs mesajları okudum o sıra telefonu eline verdim, al bunu şimdi siktir git bir daha karşıma çıkarsan hayatını sikerim dedim. Ayaklarıma kapanıyo, yapma etme bizi bitirme vs. Aq biz diye bişey mi kalmış zaten anasını sikmişsin ilişkinin, bunu gönderdim lavuğu aradım dedim böyleyken böyle seni bekliyorum çalıştığın yerin önünde, önce bi korktu benden 5 6 yaş büyük adam abi şöyle böyle diye götünü yiyim ayağı yaptı, ben inada bindirdim burda bekliyorum bugün gelmezsen yarın geleceksin diye titrettim bunu biraz, tamam dedi gelicem, bi 20 dakikada bunu bekledim, a dan z ye anlattırdım olayı, 3 kelimesinden 2 si özür dilerim oldu, senin de kalıbını sikeyim onunda dedim döndüm arkamı yürüyorum, koskoca Kadıköy, aşırı bi insan kalabalığı var ama beynimde filler zıplıyor, o insan kalabalığında öyle bir yürüyorum ki, sanki etrafta kimse yok tek başımayım her taraf bomboş, hayatımın en zor günlerinden birisiydi, zamanla acı çekmeye alıştım, bir süre sonra zevk vermeye başladı, sırf acı çekmek için yaşadıklarımı hatırlayıp kendime ızdırap oluyodum, peşine 4 5 kere kapıma kadar geldi köpek oldu ama her defasında kullanıp attım en son o da pes etti, kimseye güvenmeyin dostum, ben en yakınıma bile güvenmem ama ona gözüm kapalı derdim, öyle bir kendime getirdi ki beni tüm hayatıma ders niteliğinde oldu, şimdi hayatıma yön veriyorsam hep onun yaşattıkları sayesinde. Şuan evli bir de çocuğu olmuş, o adama üzülüyorum sadece.