Askerden Yeni Geldim, Sorularınız Var mı?

enily

Confirmed Memb.
Topics
6
Reaction score
6
RC Point
0
Neler yapılıyor ne yaptiriyorlar aga

RaxenX

Super Member
Topics
2
Reaction score
5
RC Point
0
abi ilk geldiginde nasıl bir ortam vardı ve nerde yaptın askerligini

kuzgununfair

Super Member
Topics
4
Reaction score
8
RC Point
0
Benim merak ettiğim bir şey var bu soruyu sen bile seversin ve hoşuna gider diye düşünüyorum mesela 6 Ay boyunca orada kaldın ve Askerlik bitince cebine ne kadar para girdi ve parayı askerde mi aldın yoksa Kredi kartın varsa kart ile mi yolladılar eğer paranı aldıysan da o ilk parayla ne yaptın yeni bir bilgisayar mmı aldın yoksa gelecek için sakladın mı bu soruyu belki bir kaç arkadaş merak ettiğini düşünerekten soruyorum ayriyetten bende merak etmiştim. Umarum görürsün de cevaplarsın Komutanım :d
Kankam komutan değilim :D er olarak gittiğim için sadece 400 tl aldım maaş olarak onuda sigaraya veriyordum ki o 3/1 i bile değil sigara parasının dışardan ailen yollamazsa orda aç kalırsın :D
Post automatically merged by the system:

Neler yapılıyor ne yaptiriyorlar aga
Kankam genelde meslek gruplarına göre mesleğine uygun işler yapıyorsun onun dışında mıntıka (temizlik) , nöbet vs öyle geçiyor
Post automatically merged by the system:

abi ilk geldiginde nasıl bir ortam vardı ve nerde yaptın askerligini
Ortam sakindi ilk gittiğimde kış olduğu için rahattık yazın çok sıkıntı çektik. Askerliğimi Tekirdağ da yaptım

rwallace132

Active Member
Reaction score
2
RC Point
0
imkanın olsa bedelli yapar mıydın? askerlik nasıl, gerçekten eskisi gibi zorluyorlar mı?
ben uzatıyorum bedelli yapmayı düşünüyorum.