mertkrn798 Super Member Katılım 7 Mar 2021 Konular 3 Mesajlar 187 Tepkime puanı 5 RC Point 0 14 Nis 2023 #1 merhabalar azalea cas anakartım var web de aradım fakat güncellemesini bulamadım sitesi vs. yok yada ben bulamadım yardım ederseniz sevininrim pc markası : acer aspire 7
merhabalar azalea cas anakartım var web de aradım fakat güncellemesini bulamadım sitesi vs. yok yada ben bulamadım yardım ederseniz sevininrim pc markası : acer aspire 7
keremsdsd Confirmed Memb. Katılım 7 Mar 2023 Mesajlar 104 Tepkime puanı 7 RC Point 0 16 Nis 2023 #2 işletim sistemin güncel değilse açmaz yeni sistem lazım Oyla 0 Downvote
yusuf hackerrr squiZy Ultra Member Katılım 13 Eki 2020 Konular 4 Mesajlar 308 Tepkime puanı 2 RC Point 0 27 Ocak 2025 #3 mertkrn798' Alıntı: merhabalar azalea cas anakartım var web de aradım fakat güncellemesini bulamadım sitesi vs. yok yada ben bulamadım yardım ederseniz sevininrim pc markası : acer aspire 7 Genişletmek için tıkla ... kanka ilk defa senden duyuyorum onu Oyla 0 Downvote
mertkrn798' Alıntı: merhabalar azalea cas anakartım var web de aradım fakat güncellemesini bulamadım sitesi vs. yok yada ben bulamadım yardım ederseniz sevininrim pc markası : acer aspire 7 Genişletmek için tıkla ... kanka ilk defa senden duyuyorum onu