Babamla Annem ayrılıyır sırf bır kadın yüzünden

1sımple1

Banned Member
Konular
4
RC Point
0
Merhaba çoğunluğunuz beni bilir adım Samet 14 yaşındayım hızlıca konuya geçmek istiyorum. Babam starmaker diye bir uygulaması var şarkı söylemek için girilen platform babam orda bi kadına aşık olmuş ondan sonra mesajlaşmalar falan filan günaydın aşkım o bu şu konuşmuş Ali diye bir adam var babam mesajlarını okuduğum kadarıyla Ali babamın starmaker bırakmasın diye elinden geleni yapıyor. geçen bayramda izmir toplantıya gitmiş ama toplantıya değil izmirde değilmiş aydın mış yaw fazla bişey yazamıcam ağlamak üzereyim yardım edebilirmisiniz napmalıyım acilen lütfen

canSaVage

Banned Member
Konular
4
RC Point
0
Kardeşim benden sana kardeş tavsiyesi annenin karşısına geç herşeyi açıkca anlat annene çalışarak senn bakıcaksın

CL43X

Ultra Member
Konular
26
RC Point
0
Agam benimde annemle babam ayrı 5 yaşından beri artık görüşmüyorum babamla vallaha çok anlayamadım olaylar alinin suçu mu değil mi ama bence alinin cihaza trojan falan yolla bilgilerini çal + onları sat bi intikamını al adam senin aileni bozuyor(tabii eğer suç alininse anladığım kadarıyla öyle) ve annene falan senin bakman gerekecek gerek çalışarak gerek psikolojik olarak destek vermen lazım. Bir tavsiye daha eğer annen bu olayları daha bilmiyorsa babanın telefonunu gizlice alıp starmaker hesabını sil onu yapmadan önce de o kadına bir güzel geçir senden ayrılmak istiyorum artık konuşma benimle diye sonra da starmaker i sil ve annen bundan haberdar olmasın baban tekrar bir kadın bulur ama bu seni 18 yaşına kadar olabildince idare eder 18 yaşına gelince annene yardım edebilirsin o zamana kadar babanın da size bakması gerekecek

Kamajo

Super Member
Konular
5
RC Point
0
aga ya üzüldüm annene anlat olayı benim elimden keşke birşey gelse :(

lDerman

Super Member
Konular
1
RC Point