ban yedim lütfen yardımcı olun

o1bero

Confirmed Memb.
Konular
9
RC Point
0
arkadaşlar selamlar realui yüklü olduğu için yaklaşık 10k yüklediğim valorant hesabım açmama rağmen perma ban yedi bilet vb ile banımı açmanın bir yolu varmı acaba

Teodora

ワイフ
Legend Member
Konular
202
RC Point
0
Geçmiş olsun, RealUI'yı açıp veya açmaman önemli değil. RealUI, 3. parti bir yazılım, vanguard bunu algıladığı için ban yemişsindir. O hesap maalesef ki kurtarılamaz. Cihazın da daha fazla 3.parti uygulamalar varsa ve onları silmek istemiyorsan, Vanguard'ı sil veya devre dışı bırak.

Mert472173

Confirmed Memb.
Konular
5
RC Point
0
Gecmis olsun öncelikle kardesim sana tavsiyem kendi main hesabin ile girme hile ile.

hasantuncer

Ultra Member
Konular
33
RC Point
0
gecmıs olsun gıttı o hesap kurtamrazsın valo o konuda cok katı ondan dolayı gerı vermezler seun su ıc ustune

Mert472173

Confirmed Memb.
Konular
5
RC Point
0
Kendi Main hesabinla girme dedim sana Ben Ban yedim Main Hesapla Ama hile Acmadim niye yedim iq?

WaQuEs

Confirmed Memb.
Konular
8
RC Point
0
bende yaşadım bunu reaui arkada açık kalmış farketmedim mainime girdim 1 maç attım diğer gün girdiğimde bi baktım ban yemişim oyuna 12 k dan fazla yatırdığım hesap birde ticket attım açılmayacağını söylediler hile kullanmadım.

Mert472173

Confirmed Memb.
Konular
5
RC Point
0
bende yaşadım bunu reaui arkada açık kalmış farketmedim mainime girdim 1 maç attım diğer gün girdiğimde bi baktım ban yemişim oyuna 12 k dan fazla yatırdığım hesap birde ticket attım açılmayacağını söylediler hile kullanmadım.
bende kapali olmasina ragmen yedi inanamiyorum acaba realui underground moda alsam fark edermi vanguard amca?