Battlefield 1 v 4 hile kullanımı

walwadex33

Super Member
Konular
18
RC Point
0
Battlefield 1 ve 4 de hile kullanırsam ban yermiyim

iwystic

Veteran
10 Rozet Seviye 10 İlk Paylaşım Sharer I Sharer II Sharer III İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Mentor Usta Mentor Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
290
RC Point
0
Topluluk sunucularında oynarsanız banlanma ihtimaliniz var. EA'nın kendi sunucularında oynayabilirsiniz. Aynı zamanda legit oynamaya çalışın ki banlanma riski düşsün.

NaneliSakız

Ultra Member
İlk Paylaşım Sharer I İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Doğrulanmış Üye
Konular
20
RC Point
0
4 için bir şey diyemem, ama Battlefield 1 de hile yaparsan community sunucularında belli edersen. Senin adını bfban sitesine yollarlar kanıtla birlikte. Sonra sana topluluk banı verirler. DICE serverleri dışında klan serverlerinde oynayamazsın. Amma velakin oyunun hile koruması ölü olsa da report sistemi hala çalışıyor. Eğer çok fazla report yersen ea istatistiklerini göz önünde bulundurarak ya da birisi seni video ya alıp ea sitesine yollayıp istatistiklerin de ele alınırsa temp ban yersin geçmiş olsun. Bir de güncel hile kullanmazsan, anti hile ölü olsa dahil bir şekilde algılar. 1 hafta ban yersin. Aynı şeyi tekrar yaparsan sınırsız ban yersin.

walwadex33

Super Member
Konular
18
RC Point
0
o zaman şöyle sorim aim bot harici sadece esp kullansam o zamanda kolaylıkla ban yermiyim hemen ban atarlarmı aimbot kullanmıyacam sadece esp yer gösterme

iwystic

Veteran
10 Rozet Seviye 10 İlk Paylaşım Sharer I Sharer II Sharer III İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Mentor Usta Mentor Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
290
RC Point
0
o zaman şöyle sorim aim bot harici sadece esp kullansam o zamanda kolaylıkla ban yermiyim hemen ban atarlarmı aimbot kullanmıyacam sadece esp yer gösterme
Legit oynarsan banlanma ihtimalin düşer. Ayrıca hilenin de kaliteli olması lazım ki oyunun anticheat sistemi tarafından kolayca algılanmasın.

eLwtx_

Confirmed Memb.
Konular
11
RC Point
0
ben kullandım şahsen banlanmadım sende kullanabilirsin ama legit oyna

iwystic

Veteran
Konular
290
RC Point
0