B bruhman Confirmed Memb. Katılım 23 Şub 2022 Konular 4 Mesajlar 65 Tepkime puanı 1 RC Point 0 24 Şub 2022 #1 Ben neden hala active memberim?
Çözüm Rooster 24 Şub 2022 Rolünüz gelmiş. Rol gelmedi diye sürekli konu açmayı bırakın artık maximun 60 dk içinde kesin olarak geliyor.
Rolünüz gelmiş. Rol gelmedi diye sürekli konu açmayı bırakın artık maximun 60 dk içinde kesin olarak geliyor.
HyperionK Confirmed Memb. Katılım 16 Şub 2022 Konular 1 Mesajlar 47 Tepkime puanı 1 RC Point 0 24 Şub 2022 #2 Hocam bilmiyorum fakat Confirmed Member olmak için gerekli şarta çıkalı çok olmamış zaten güncellenir gibime geliyor. Oyla 0 Downvote
Hocam bilmiyorum fakat Confirmed Member olmak için gerekli şarta çıkalı çok olmamış zaten güncellenir gibime geliyor.
B bruhman Confirmed Memb. Katılım 23 Şub 2022 Konular 4 Mesajlar 65 Tepkime puanı 1 RC Point 0 24 Şub 2022 #3 HyperionK' Alıntı: Hocam bilmiyorum fakat Confirmed Member olmak için gerekli şarta çıkalı çok olmamış zaten güncellenir gibime geliyor. Genişletmek için tıkla ... heh geldi confrimed member Oyla 0 Downvote
HyperionK' Alıntı: Hocam bilmiyorum fakat Confirmed Member olmak için gerekli şarta çıkalı çok olmamış zaten güncellenir gibime geliyor. Genişletmek için tıkla ... heh geldi confrimed member
Rooster only business Legend Member Katılım 10 Ağu 2019 Konular 727 Mesajlar 3,205 Çözümler 314 Tepkime puanı 5,003 Konum Milano RC Point 0 24 Şub 2022 #4 Rolünüz gelmiş. Rol gelmedi diye sürekli konu açmayı bırakın artık maximun 60 dk içinde kesin olarak geliyor. Oyla 0 Downvote Çözüm
Rolünüz gelmiş. Rol gelmedi diye sürekli konu açmayı bırakın artık maximun 60 dk içinde kesin olarak geliyor.