knk 5 6 yıldır ayrılıp barışıyorlar daha önceden kıza bunu sorduğumda daha iyisini bulamadım gibi bişey söylemiştikanka 5 6 senedir çıkıyolarsa birbirlerini çok seviyolardır bence hiç bulaşma kendini başka şeylerle oyala unutuyosun bi yerden sonra olmaz olmaz deme![]()
ah bi anlasam ama anlayamıyorum gereğinden fazla yavşıyor bir arkadaşın bir arkadaşa yapmayacağı derecedeKız Sende Hoşlanıyormu Seviyormu
knk deniyorum ne yaparsam yapayım uzaklaşamıyorum kıza kıyamıyorumda aşırı tatlı yüzüne senden nefet ediyorum gibi uzaklaştırıcak şeylerde diyemiyorumKardeşim bu kız başını ağırtır acilen kendini soyutlamalısın
ben adamın çavuşu şehit düşürürsem benim çavuşu idam ederlerAdamın çavuş u şehit düşür gerisi rahat olur
yok sen önce davran o etkisiz kalır o acıyı anlatamam yani okadar kötü direk yatar yereben adamın çavuşu şehit düşürürsem benim çavuşu idam ederler
knk onu indirsem beni başkaları indirir boş bi insan değil baya bi tanıdığı varyok sen önce davran o etkisiz kalır o acıyı anlatamam yani okadar kötü direk yatar yere