beyler aşk konusu yalvarırım lütfen linç için gelmeyin

rextary

Super Member
Konular
18
RC Point
0
arkadaşlar ben bi kızı çok sevdim ama bana hep soğuk yaptı şimdi ben başka kızla flörtüm ciddi düşünüyoruz o kızla ama ciddi düşündüğüm kızlada tanışalı 1 gün oldu bakın bu en baştaki kız bana bugün akşam açıldı bende soğudum dedim bayağı soğuk yaptım kız şimdi hala beni seviyo ama yani napıcamı bilemiyorum 2'si bi arada gitmez gibime gelio şimdi ilk kızı sevsem diğeri nolcak diğerini sevsem ilk sevdiğim kız harap olcak ki olmaya başladı bile yalvarırım kafam doldu doldu patlamak üzere artık biri yardım etsin nolur

Moderatör tarafında düzenlendi:

sekimeko

Super Member
Konular
14
RC Point
0
benimde kafam karıştı ama soğuduysan bi daha olmaz be 2.yle devam etmeni tavsiye ediyorumki ciddi düşünüyormuşsunuz zaten takma kafana herşey yoluna girer iyi geceler öptüm hadi muah.D

levotr

Super Member
Konular
7
RC Point
0
Kanka ilişkilerden anladığım sadık birisini bulman zor ciddi düşünsen bile gerçekten evlilik olmadığı sürece boş. ha önerim 2siyle devam et şuanlık hangisine daha yakın kalırsan onla devam edersin.

Anonim21

Ultra Member
Konular
8
RC Point
0
kanka duygulularına bağlı şimdi o sonradan seviyorum dedı dıye diğeriyle sevgili olmayı bı bırakıcaksın ilk önce ikisinide bi yokla adam akıllı duygularını anla hanıgısıyle daha uzun ilişki hayal edıp kurabılıyorsan onunla devam et ama ayrılırken de adam akıllı bı cevap ver ayrıldıgın gıbıde diğer kıza gıtme bıraz ortam yumuşasın sonra onunla bırlıkte olursun

Lord Shadow

Only Shadow
Legend Member
Konular
22
RC Point
0
Seni düşünmeyen etmeyen bir kız varken seni seven kızın kalbini kırmaya gerek yok bence.

BedirHqn

Ultra Member
Konular
64
RC Point
0
bence 2sini götürebilirsin baktın gitmiyo söyle kendi instamı atiyim ben devam ettiririm (!)

iwystic

Veteran
Konular
290
RC Point
0
Bu işlerde duygusal yönlerimi kaybedeli çok oldu o yüzden beyninle hareket etmeyi öneriyorum. Seni sevmeyen kızdan uzaklaş ve onun için kendini tahrik etme. Seni seven kızı sen sevmiyorsan o kızdan bir şekilde uzaklaş çünkü devamını getiremezsiniz ve ikiniz de zamanla üzülürsünüz.

shezy163

Super Member
Konular
5
RC Point
0
kral ilk baş soğuk yapan gene bi anda soğuk yapar ayrılır benim önerim 2. ile devam et zaten ciddi düşünüyormuşsunuz.

batyhann

Super Member
Konular
9
RC Point
0
aga pek bişi anlamadım ama 2 ile devam et