Tekakinreis
Super Member
beyler şimdi ben tiktokta eğlence yayını yapmak istiyorum ve insanları nasıl eğlendirmem gerekiyor insanları yayınımda tutmam gerekiyor ne tür yayın içerikleri yapmam gerekiyor
ne alaka örnek mesela salak taklidi derken ? nasıl bir taklitsalak taklidi yapabilirsin tiktoktaki çoğu kişi öyle ünlü oldu...
ne alaka örnek mesela salak taklidi derken ? nasıl bir taklit![]()
Kanka eğlenmek istiyorum fln diyorsan saçma gelebilir ama yüzünü gizleyerek deli taklidi yapablirsin ya da forumlarda bir konu vardı kız ses değişirici onu kullanarak örneğin kadar like gelirse kamera açıcam de so ikinra
Sonuncu can yakar yayını kapatıp gitmek çok fena nsjawjjshKanka eğlenmek istiyorum fln diyorsan saçma gelebilir ama yüzünü gizleyerek deli taklidi yapablirsin ya da forumlarda bir konu vardı kız ses değişirici onu kullanarak örneğin şu kadar like gelirse kamera açıcam de sonra yayını kapat gibisinden
Kanka eğlenmek istiyorum fln diyorsan saçma gelebilir ama yüzünü gizleyerek deli taklidi yapablirsin ya da forumlarda bir konu vardı kız ses değişirici onu kullanarak örneğin şu kadar like gelirse kamera açıcam de sonra yayını kapat gibisinden
knk çok saçma ya mesela özdemir onur gibi birşeyler yapsak nasıl olur yani insanları nasıl yayında tutabilirim yarın birgün arkamdan aaa bu mal diye konuşmasınlarşarkıya göre ağzını burnunu oynatabilirsin mesela
reis nasıl yapılıyor sistemi nedir bu olayın pek fazla bilimem brawl stars oynamışlığım yok anlatabilirmisinbrawl starsda çakma kutu olayını yap parayı kır