beyler bir sorum var yardımcı olursanız sevinirim

Tekakinreis

Super Member
Konular
14
RC Point
0
beyler şimdi ben tiktokta eğlence yayını yapmak istiyorum ve insanları nasıl eğlendirmem gerekiyor insanları yayınımda tutmam gerekiyor ne tür yayın içerikleri yapmam gerekiyor

ENSENS41

Confirmed Memb.
Konular
2
RC Point
0
Kanka eğlenmek istiyorum fln diyorsan saçma gelebilir ama yüzünü gizleyerek deli taklidi yapablirsin ya da forumlarda bir konu vardı kız ses değişirici onu kullanarak örneğin şu kadar like gelirse kamera açıcam de sonra yayını kapat gibisinden

ardatreak

Confirmed Memb.
Konular
3
RC Point
0
Kanka eğlenmek istiyorum fln diyorsan saçma gelebilir ama yüzünü gizleyerek deli taklidi yapablirsin ya da forumlarda bir konu vardı kız ses değişirici onu kullanarak örneğin kadar like gelirse kamera açıcam de so ikinra

Kanka eğlenmek istiyorum fln diyorsan saçma gelebilir ama yüzünü gizleyerek deli taklidi yapablirsin ya da forumlarda bir konu vardı kız ses değişirici onu kullanarak örneğin şu kadar like gelirse kamera açıcam de sonra yayını kapat gibisinden
Sonuncu can yakar yayını kapatıp gitmek çok fena nsjawjjsh

Tekakinreis

Super Member
Konular
14
RC Point
0

:D şarkıya göre ağzını burnunu oynatabilirsin mesela
knk çok saçma ya mesela özdemir onur gibi birşeyler yapsak nasıl olur yani insanları nasıl yayında tutabilirim yarın birgün arkamdan aaa bu mal diye konuşmasınlar :D

AHMEDOXSİ

Super Member
Konular
4
RC Point
0
brawl starsda çakma kutu olayını yap parayı kır