Bildiğiniz Spoofer var mı?

WhatulpWelp

Super Member
Konular
15
RC Point
0
Arkadaşlar ben RealUİ yi kullanacağım ama ban yediriyormuş galiba bana verebileceğiniz bi spoofer varmı laptop kullanıyorum
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Valorant için

WhatulpWelp

Super Member
Konular
15
RC Point
0
Ben kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım var daha önceden benim kendi geliştirdiğim bir spoofer programı vardı ücretsiz şekilde discord üzerinden yardımcı oluyordum ve ordan bir kaç kişinin banını kaldıramayınca woofera yöneldiler hepsinin sorununu çözdüğünü gördüm ama sen yinede wooferdaki adminlere danışman gerek
30 dolar

roselita

Confirmed Memb.
Konular
1
RC Point
0
Yani tabi bize göre biraz pahalı olsa da şuan piyasanın durumu bu eskiden farklı oyunların hileleri bile 50tl denn başlıyordu şimdi herşey çok pahalı :)

roselita

Confirmed Memb.
Konular
1
RC Point
0
Dostum hileyi bir an önce kullanmak istiyorsun tamam ama seni üçüncü kere gördüm random atıyosun konulara bence yapmamalısın çünkü hileye ulaşamadan ban yiyiceksin bunun yerine hileye ulaşana kadar en azından forumda yararlı olmaya çalış veya eğlenceli vakit geçirmeye çalış benim önerimdir

WhatulpWelp

Super Member
Konular
15
RC Point
0
Bi adam 300tl ye spoofer satıyor ama dell bilgisayrlarda çalışmıyor diye bir şey demedi doladırıyor mu?

roselita

Confirmed Memb.
Konular
1
RC Point
0
Bi adam 300tl ye spoofer satıyor ama dell bilgisayrlarda çalışmıyor diye bir şey demedi doladırıyor mu?
Dostum bazıları dolandırıcı çıkabiliyor sen yinede güvenilir kaynaklardan bilgi al bence. Özellikle ilk valorant ban dalgaları geldiği zaman youtube da ban kaldırdığına dair birçok insan discorda çağırıp para karşılığı ban kaldırmaya çalıştı elini yüzüne bulaştırdı. Bence en iyisi woofer discordunda yetkili bir kişiyle konuşup doğru bilgileri al daha sonrasında hareket et çünkü destekleri iyi diye biliyorum.