Bilgisayar almayı düşünüyorum, Bütçem 6-7 arası ne almalıyım?

Hera Hazretl

Confirmed Memb.
Konular
3
RC Point
0
6-7 Bin arasında bir bütçe hazırladım, çoğu kişinin düşüncesini merak ediyorum. Bazı arkadaşlarım topla dediler fakat bilgisayardan anlayan biri değilim, Bazıları laptop dedi fakat laptop çok kullandım gerçekten bir yere kadar gidiyor. Kasa düşünüyorum artık. 6-7 arasında güzel bir oyun bilgisayarı istiyorum kasmadan düzgün oynayabileceğim sistemlere sahip olsun. Önerilerinizi bekliyorum. <3

Midasf

Confirmed Memb.
Konular
3
RC Point
0
bu fiyata düşük ayarlarda fps oyunları oynayabilirsin yani hikayeli grafik isteyen oyunlar biraz takılabilir

paradoxie

Mustafa Kemal Atatürk Saygı ve Özlemle
Super Member
Konular
5
RC Point
0
Öncelikle merhaba güzel bir soru olmuş. Benim kendi fikrim 2. el satın alman bende Letgo uygulamasından aldım 1 sene önce 4k para vermiştim orta değerlerde bir pc şuanda rahat 8-9k arası önerebileceğim sistem parçaları
• Ryzen 5 3600
• Sapphire rx560 2-4 gb
• 8x2 16 Gb ram
• 500 SSD
Oyunlarını çok rahat oynayabilirsin parçaları internetten fiyatlarına bakarak ayarla
'𝔅𝔞𝔱𝔲𝔥𝔞𝔫#6813

Hera Hazretl

Confirmed Memb.
Konular
3
RC Point
0
Öncelikle merhaba güzel bir soru olmuş. Benim kendi fikrim 2. el satın alman bende Letgo uygulamasından aldım 1 sene önce 4k para vermiştim orta değerlerde bir pc şuanda rahat 8-9k arası önerebileceğim sistem parçaları
• Ryzen 5 3600
• Sapphire rx560 2-4 gb
• 8x2 16 Gb ram
• 500 SSD
Oyunlarını çok rahat oynayabilirsin parçaları internetten fiyatlarına bakarak ayarla
'𝔅𝔞𝔱𝔲𝔥𝔞𝔫#6813
Teşekkür ederim desteğin için, İkinci el almak güzelde birazda korkuyorum açıkcası bir sorun olur mu diye fakat önerdiğin parçalara bakacağım umarım hayırlısı olur benim için teşekkürler tekrardan. :)

Crazyak

Confirmed Memb.
Konular
2
RC Point
0
Düşük bir bütçe söylüyorsun alabilceğin bilgisayar iş yapamaz en fazla iş için alırsın

assaarif

Active Member
RC Point
0
itopya sinerji gibi yerlerden alabilirsin ama büyçeni biraz yükseltip unlost eco fln alırsan daha iyi olur

kagan31

Banned Member
Konular
2
RC Point
0
Şöyle bi öneri vereyim. Hazır bilgisayarlardan kaçın çünkü senin 5k-6k ya toplayabileceğin bilgisayarları bazı firmalar 7k-8k ya satıyor.