- Konular
- 6
- Web sitesi
- cu.com.tr
- RC Point
- 0
aga se ne yaptın okadar yaw bi telefonla çekipp atabilirmisin videoKanki hiç bir programı açmıyor başlatı bile
aga se ne yaptın okadar yaw bi telefonla çekipp atabilirmisin videoKanki hiç bir programı açmıyor başlatı bile
Aslında çok yer kaplamıyor.Çok önemli bir özellik.Bilgisayarda bir hata veya değişikliği eski haline getirmek için çok faydalı.Hepinizin açmasını öneriyorum.O özelliği kullanan varmı yahem gereksiz çoğu zaman hemde çok yer kaplıyo alınan yedek
Ben bi ara baktım 159gb filan demişti bidaha açmadım ondan sonraAslında çok yer kaplamıyor.Çok önemli bir özellik.Bilgisayarda bir hata veya değişikliği eski haline getirmek için çok faydalı.Hepinizin açmasını öneriyorum.
Hayır en fazla 8gb falan oluyor.Ben bi ara baktım 159gb filan demişti bidaha açmadım ondan sonra
Yedekleme değil sistem geri yükleme.Hayır en fazla 8gb falan oluyor diye biliyorum.
eğer sistem Windows Vista olsaydı evet 8gb olurduHayır en fazla 8gb falan oluyor.
Yedekleme değil sistem geri yükleme.
Hayır ben windows 10 ve 11de denedim.eğer sistem Windows Vista olsaydı evet 8gb olurdu
Bilmiyorum karşim ben çok şey yüklediğim için olabilir.. neyse uzatmayak şimdi spam uyarısı yeriz aman AllahHayır ben windows 10 ve 11de denedim.