Bilgisayarda virüs mü var?

jawlhne

Ultra Member
Konular
76
RC Point
0
Malwarebytes ve Kaspersky ile tarama yaptım malwarebytes virüs buldu. Hepsini sildim virüslerin ama hala kalıntı fln. varmıdır. Bilgisayar yavaşlar mı?

polatafsr0

Member
RC Point
0
knk virüs programı güvenlimi önce ona bak sonra çalıştır kalıntı kalırmı bilmiyorum ama yavşaşlamışsa tamamını silmemiş demektir

NaneliSakız

Ultra Member
Konular
20
RC Point
0
Ekran Alıntısı.PNG
Virüs taraması yaptıktan sonra CCleaner programını indir. İlk könce özel temizleme kısmına gel. Analiz et butonuna tıkla daha sonra temizleyiciyi çalıştır de arta kalan dosyaları temizler. Şimdi önemli kısım bu kayıt defterine gel sorunlar için tarama yapa tarama bittikten sonra seçili sorunları inceleye tıkla. Çıkan uyarıya hayır de ve kayıt defterinde ki gereksiz dosya artıkları bunlar virüs artıkları da olabilir. Onları temizler. Hatta bunu yaptığın için "C" diskinde 1 gb yer bile açılabilir. Bende öyle oldu çünkü.

Tao

Hacı Yatmaz
Banned Member
Konular
114
Web sitesi
realitycheats.com
RC Point
0
Malwarebytes için bahsetmem gerekirse tespit edilenler yani Detections tüm dosyaları sildiğinizi zannedersiniz fakat karantinaya gönderirsiniz.Yeniden başlatma sonrasında Quarantine yani Karantina kısmından hepsini seçip silmeniz gerekmektedir.Silmemeniz doğrultusunda bilgisayarınızda yavaşlamalar söz konusu olabilir.

omer1321

Confirmed Memb.
RC Point
0
en iyisi windows defender
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

ben onu kullanıyorum