Bilgisayarım açılıyor Görüntü yok

Dogecan

Ultra Member
Konular
40
RC Point
0
Bilgisayarıma Yeni soğutucu aldım ve taktım Snowman x4 Anakartım B450 TOMAHAWK MAX yeni aldığım soğutucu taktım açtım bilgisayarı anakartta kırmızı ışık yanıyor sabit şekilde bilgisayar çalışıyor görüntü yok
lütfen yardım edin işlemciyi çıkartım taktım macunu sildim tekrar taktım üfledim işlemci pinlerinde yamulma yok zaten sıfır işlemci ramlari söktüm taktım bios pili taktım çıkardım ama hala aynı

alınamaz

Super Member
RC Point
0
takarken bir yere zarar vermiş olabilirsin.
veya monitör kablolarını kontrol et temassızlık olabilir

ctn32

Super Member
RC Point
0
Anladığım kadarıyla, yeni aldığınız Snowman x4 soğutucuyu B450 TOMAHAWK MAX anakartınıza taktınız ve bilgisayarınız çalışıyor ancak görüntü alamıyorsunuz ve anakartınızda sabit bir kırmızı ışık yanıyor. İşlemciyi çıkartıp tekrar taktınız, termal macunu sildiniz ve yeniden taktınız, işlemci pinlerinde yamulma yok, RAM'leri söktünüz ve taktınız, BIOS pili taktınız ve çıkardınız ancak sorun devam ediyor.

Bu durumda yapmanız gereken ilk adım, anakartınızın kullanım kılavuzuna bakarak kırmızı ışığın ne anlama geldiğini öğrenmek olacaktır. Anakartınızın üreticisi genellikle bu bilgiyi kullanım kılavuzunda veya web sitesinde paylaşır.

kryakncc14

Ultra Member
İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Doğrulanmış Üye
Konular
2
RC Point
0
farklı bir monitör de kontrol et onda da ekran gelmiyorsa sorun monitörden değildir ilk önce onu dene sonrasında bağlantı kablolarını değiştirip dene oda olmazsa bilgili değilsen kasanın içini hiç açma Bilgisayarcıya götür ekran kartında bir sıkıntı olabilir.

antilag

Ultra Member
Konular
5
RC Point
0
Ekran kartını kontrol et veya RAM'lerini kontrol et çıkar tak olmadı temizle onlar da işe yaramazsa işlemcine de baktır.