işlemcini i5-12600kf yapabilirsin dostum
işlemcin güzel ramleri arttırBilgisayarım da i3 13. nesil işlemci var bide ramlerim 8+8 16gb sizce işlemciyi mi değişmeliyim yoksa ramleri 16+16 32 mi yapayım (ikisini de değiş diyenler mesaj atmasın lütfen)
işlemciyi i5 veya i7 alabiliyorsan öneririmBilgisayarım da i3 13. nesil işlemci var bide ramlerim 8+8 16gb sizce işlemciyi mi değişmeliyim yoksa ramleri 16+16 32 mi yapayım (ikisini de değiş diyenler mesaj atmasın lütfen)
emin miyiz ona göre ramleri satıp ram alcamişlemcin güzel ramleri arttır
oyun için kullanıcaksan güzel işlemci ama iş için kullanırsan üzer. bendede 16 gb ram var gayet yeterli bence arttırman gereken bişey yok ama illa arttırayım diyosan ram alemin miyiz ona göre ramleri satıp ram alcam
oyun için kullanıyorum başka napcaz oyundan başka bi vasfımız yokoyun için kullanıcaksan güzel işlemci ama iş için kullanırsan üzer. bendede 16 gb ram var gayet yeterli bence arttırman gereken bişey yok ama illa arttırayım diyosan ram al
i5 almayı düşünüyorum 13. nesil iyi midir senceişlemciyi i5 veya i7 alabiliyorsan öneririm
Kesinlikle işlemci değiştir derim 16gb ram çoğu oyuna gayet yetiyorBilgisayarım da i3 13. nesil işlemci var bide ramlerim 8+8 16gb sizce işlemciyi mi değişmeliyim yoksa ramleri 16+16 32 mi yapayım (ikisini de değiş diyenler mesaj atmasın lütfen)