Bilgisayarın birden kapanması

akrobat004

Confirmed Memb.
Topics
5
Reaction score
4
RC Point
0
Merhaba arkadaşlar Fivem me girdiğimde bilgisayarım bir sure sonra restart atıyor kendiliginden ama atmadan once islemci fanı cok sesli calısıyor
nedeni nedir bilmiyor ama ısıya baktgmda 67 c duryor

nick_rc

İlk renk Kara! 🖤
Legend Member
Topics
98
Solutions
3
Reaction score
2,313
RC Point
0
Bana kalırsa evin yada bilgisayarın bağlı oldugu elektrik kablosunda bir problem var ve kısa devre tarzı bir şey oluyor ve bilgisayar en ufak kısa devrede kapanıp acılıyor.
benim tahminim bu yönde :)
Bende de bilgisayar kapanıyordu ısınıp.Termal macun sürme zamanı gelmişti.İnternetten baktım.Yemin ederim diş macunu sürdüm.Düzeldi.Tekrar kapanmaya başladı 1-2 gün sonra ve tekrar sürdüm ve 6-7 aydır hiçbir sorun yaşamıyorum.Ama termal macun almaya üşendiğim için diş macunu sürmüştüm.Sen gene de termal macun sür.

CodeR

Ultra Member
İlk Paylaşım Sharer I İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Topics
14
Solutions
1
Reaction score
104
RC Point
0
ramden kaynaklı olabliirmi caba bende de vardı ramden kaynaklı dediler

beraatucaar

Ultra Member
Topics
13
Reaction score
30
Website
www.instagram.com
RC Point
0
Bende de bilgisayar kapanıyordu ısınıp.Termal macun sürme zamanı gelmişti.İnternetten baktım.Yemin ederim diş macunu sürdüm.Düzeldi.Tekrar kapanmaya başladı 1-2 gün sonra ve tekrar sürdüm ve 6-7 aydır hiçbir sorun yaşamıyorum.Ama termal macun almaya üşendiğim için diş macunu sürmüştüm.Sen gene de termal macun sür.
kanka mesir macunu sürseydin dasfasdgfas :D :D