• Birlikte RealityCheatsi yönetebilecek ekip arkadaşları arıyoruz — fikirlerin, tecrübelerin,merakın ve enerjinle katkıda bulunmak istersen seni bekliyoruz!

Bios sürümü güncelleme?

ZeroF

Merhaba Dünya
Ultra Member
Topics
63
Solutions
1
Reaction score
293
RC Point
0
Bios sürümümü nasıl güncelleyebilirim sanalaştırma yok güncel olmadığı için yardım edermisiniz?

Attachments

• bios.PNG
    bios.PNG
    1.5 KB · Views: 30

elpatron4561

Ultra Member
İlk Paylaşım Sharer I İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Topics
25
Solutions
1
Reaction score
53
RC Point
0
Dostum spoof falan mı attın sen ? hiç bir parçan gözükmüyor. Bence bi temiz format at ondan sonra driver updatele, çünkü hiç bir şey görünmüyor.
driver booster programı nasıl güzel mi ondan update yapmayı düşünüyorum

aardaaslan

Confirmed Memb.
Topics
1
Solutions
1
Reaction score
13
RC Point
0
https://www.hizliresim.com/icirhd5

Buyrun reisler yazmıyor birşeyt
Dostum Birde Kasanı Açıp İçerisindeki Anakart Modeline Bakabilirsin Anakartın Üzerinde Her Zaman Yazar. Daha Sonra Anakartının Üretici Firmanın Sitesine Gidip Anakart Modelini Aratırsan Format Atmana Gerek Kalmaz Eğer Önemli Dosyaların Varsa. Eğer Dosyam Yok Diyorsan Kesinlikle Bir Format En Temizidir :)

elpatron4561

Ultra Member
İlk Paylaşım Sharer I İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Topics
25
Solutions
1
Reaction score
53
RC Point
0
Dostum Birde Kasanı Açıp İçerisindeki Anakart Modeline Bakabilirsin Anakartın Üzerinde Her Zaman Yazar. Daha Sonra Anakartının Üretici Firmanın Sitesine Gidip Anakart Modelini Aratırsan Format Atmana Gerek Kalmaz Eğer Önemli Dosyaların Varsa. Eğer Dosyam Yok Diyorsan Kesinlikle Bir Format En Temizidir :)
Saol teşşekürler reis

Oxsit

Discord:Oxsit#1948
Super Member
Topics
5
Reaction score
6
RC Point
0
benimde laptop batarya ölü bios update içinde pil seviyesinin 30 olması lazımmış en az o yüzden update yapamıyorum bios için

zxVtm

Active Member
Topics
1
Reaction score
2
RC Point
0
benimde laptop batarya ölü bios update içinde pil seviyesinin 30 olması lazımmış en az o yüzden update yapamıyorum bios için

Windows üzerinden anakartının herhangi bir yardımcı aracı ile güncelleme yapmaya çalışıyorsan şu durumda izin vermez. Bataryayı çıkar, anakart üreticisinin resmi sitesi üzerinden bios güncelleme dosyasını indirip usb ye at. Bios menüsünde illaki usb den flash yapman için bir bölüm vardır, bu yer üzerinden usb deki .rom dosyanı göstermen gerekiyor (uzantı üreticiden üreticiye göre değişebilir) cihaz prize takılı bir vaziyette bios güncelleme işlemini başlat, bataryanın ölü olup, olmaması sorun değil, güncelleme aşamasında bataryayı takman gerektiğini belirten bir uyarıyla karşılaşırsan bataryayı tak cihaz prizde kalmaya devam etsin ve sonra güncellemeni yap. Bu yöntemle hallettiğim çok cihaz oldu.