- Topics
- 63
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 293
- RC Point
- 0
Dostum sakat mısın yoksa deli takliti falan mı yapıyosun? zaten açıklamışız adama yorum kasmak için yorum yapmayın.bişey yazmıyor?
Arkadaşım görmedim saygılı konuş.Dostum sakat mısın yoksa deli takliti falan mı yapıyosun? zaten açıklamışız adama yorum kasmak için yorum yapmayın.
driver booster programı nasıl güzel mi ondan update yapmayı düşünüyorumDostum spoof falan mı attın sen ? hiç bir parçan gözükmüyor. Bence bi temiz format at ondan sonra driver updatele, çünkü hiç bir şey görünmüyor.
Yapabilirsiniz, fakat en sağlıklısı manual olarak yapmaktır.driver booster programı nasıl güzel mi ondan update yapmayı düşünüyorum
Gayet İş Görür Bir Program Ancak Manuel Update En Temizidir Önerim Araştırıp Manuel Update Yapmandriver booster programı nasıl güzel mi ondan update yapmayı düşünüyorum
Dostum Birde Kasanı Açıp İçerisindeki Anakart Modeline Bakabilirsin Anakartın Üzerinde Her Zaman Yazar. Daha Sonra Anakartının Üretici Firmanın Sitesine Gidip Anakart Modelini Aratırsan Format Atmana Gerek Kalmaz Eğer Önemli Dosyaların Varsa. Eğer Dosyam Yok Diyorsan Kesinlikle Bir Format En Temizidir
Saol teşşekürler reisDostum Birde Kasanı Açıp İçerisindeki Anakart Modeline Bakabilirsin Anakartın Üzerinde Her Zaman Yazar. Daha Sonra Anakartının Üretici Firmanın Sitesine Gidip Anakart Modelini Aratırsan Format Atmana Gerek Kalmaz Eğer Önemli Dosyaların Varsa. Eğer Dosyam Yok Diyorsan Kesinlikle Bir Format En Temizidir![]()
benimde laptop batarya ölü bios update içinde pil seviyesinin 30 olması lazımmış en az o yüzden update yapamıyorum bios için
Önemli Değil DostumSaol teşşekürler reis