Bir AntiCheat Dll'i için Unpack yardımı

eal

Super Member
Konular
3
RC Point
0
resim_2022-10-30_233859814.png
Merhaba bir Oyunda Anticheat için bir dll paylaşıldı oyunda acyi devre dışı bırakıyor diye düşünüyorum korumasız olduğu söyleniyor fakat dnspy ile bakınca kodlara ulaşamıyorum bu dlli unpack etmek istiyorum hangi programı kullanmamı önerirsiniz
konuyu tam olarak nereye açacağımı bilemedim forumda unpack kısmını bulamadım anticheat ile ilgili dll olduğu için buraya açtım yanlış ise konuyu taşımanızı veya silmenizi rica ediyorum

eal

Super Member
Konular
3
RC Point
0
Koruması yokki ida ile bakabilirsin.
resim_2022-10-30_235137038.png
açıkçası bu konularda pek bilgim yok ida ile açmaya çalışınca bu şekil bir sürü yer çıkıyor nereye bakmam gerekiyor yönlendirme yapabilir misin rica etsem asm kodları olduğu için tam olarak anlayamıyorum

eal

Super Member
Konular
3
RC Point
0
teşekkürler 1 kişi hariç düzgün cevap veren yok millet yorum kasmaya geliyor

Osderda

>.....
Admin
Konular
50
Web sitesi
osderdadev.com
RC Point
0
bir c++ linker yazılımı reverse etmek zordur fakat siz aralıksız araştırarak unpack etmeye gerçekten çaba harcarsanız bu reverse mantığını kavrayabilirsiniz.

eal

Super Member
Konular
3
RC Point
0
bir c++ linker yazılımı reverse etmek zordur fakat siz aralıksız araştırarak unpack etmeye gerçekten çaba harcarsanız bu reverse mantığını kavrayabilirsiniz.
hmm koruması olmayınca bende direkt erişebileceğimi düşünmüştüm açıkcası bu yolda kullanmam gereken ida ve dnspy hariç program önerin var mıdır onları araştırayım birazcık

Osderda

>.....
Admin
Konular
50
Web sitesi
osderdadev.com
RC Point
0
hmm koruması olmayınca bende direkt erişebileceğimi düşünmüştüm açıkcası bu yolda kullanmam gereken ida ve dnspy hariç program önerin var mıdır onları araştırayım birazcık
c++ linker da kodlarını çıkartmak uzmanlık ister fakat x32dbg ile deneyebilirsiniz.