Bir kızın seni sevdiğini nasıl anlarsın?

Semihrun

Super Member
Topics
18
Solutions
1
Reaction score
880
RC Point
0
Arkadaşlar forumu bu konularla amacı dışına çıkarmak asla istemem zaten huyumda değildir. Fakat internette pek kaynak bulamadım bende sizden yardım almak istedim. Partnerimin sınav dönemi sayılı günler kaldı sınavına girmesine çalışkan bir kızdırda kendisi. Genelde bana geç bakıyor yada yok tarzı cevaplarla geçiştiriyor yani genel olarak böyle kendisinede çok alıştım ilişkimiz öyle bir kaç aylıkda ilişki değil canımı bile veririm. Daha öncede ciddi ilişkim olmuştu ama içim hiç bu denli ısınmamıştı. Bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum
Post automatically merged by the system:

Yani genelde son zamanlarda sevgisinden şüphe ediyorum sevgisini hissettirmiyor bana

Lordist

Super Member
Topics
42
Reaction score
18
RC Point
0
Senden yavaş yavaş soğuyor olabilir veyahut sınavdan dolayı da olabilir. Sınavlardan sonra karşına alıp net bir şekilde yüz yüze konuş.

Lord Shadow

Only Shadow
Legend Member
Topics
22
Solutions
5
Reaction score
242
RC Point
0
Knk için ı ısındırmuyorsa yapacak bişi yok malesef

ihavetwobro

Banned Member
Topics
3
Solutions
2
Reaction score
18
RC Point
0
Sınav döneminin stresini yaşıyor olma ihtimali yüksek sonuçta hayatının geri kalanını belirleyecek bir sınava girecek. Ama sana önerim eşin bile olsa çok bağlanma sonucu kötü bitiyor. Zamanında 3 senelik bir ilişkim oldu çok seviyordum 3 yıl boyunca da gayet iyi bir şekilde ilişkimizi yürütüyorduk son 1 2 ay içinde senin dediğin gibi mesaja geç bakma durumları geçiştirmeler vs vs derken arkadaşı bana yazdı artık başkasını seviyor uzatmak istemiyor sen de ona yazma lütfen gibisinden mesajlar aldım. Ama senden tek farkınız sınav süreci o dönemi atlattıktan sonra sağlam bir şekilde konuş çok üstüne de gitme rahat rahat içini döksün
Post automatically merged by the system:

Bu arada sevgisinden şüphe etmen normal bu tepkileri gören biri elbette şüphe yaşar

levotr

Super Member
Topics
7
Reaction score
7
RC Point
0
Anlamak istemiyorum kafam bozuluyor artık hastayım diye soğuyan ilişkimden nefret ettim.

Coruble

Super Member
Topics
3
Reaction score
11
RC Point
0
doğru insanı bulmak zor dostum artık eskisi gibi kalmadı ama insanlar bazen yorulabilir eskisi gibi olmayabilir bakıcağın tek şey çabalıyor mu ona bakman yeterli dostum kendini de fazla üzme

BlackWhitess

Super Member
Reaction score
13
RC Point
0
doğru insanı bulmak zor dostum artık eskisi gibi kalmadı ama insanlar bazen yorulabilir eskisi gibi olmayabilir bakıcağın tek şey çabalıyor mu ona bakman yeterli dostum kendini de fazla üzme
katılıyorum reis sonuna kadar haklısınn