https://www.virustotal.com/gui/file/f65307eb8257dec735953bfba5c714c25d7ee56c059f5745589da5eea0ebfc34
tamda .exe yi attım vt bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim .

oooh eyw agam bende yüklemiştim fakat çalıştırmamıştımdosya virüslü. Bir trojan yazılımı. Eğer dosyayı açtıysanız malwarebytes ile pc nizi taramanızı öneririm.
Yanlış Bilgi Verme Lütfenben kulanıyyoruum vürüs olmaz 3.part olldugu içindir
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:
kulanılabılır yani
zaten onca insan var vürüs olsaydı topluluk derdi
dostum çok teşekkürler senin sayende bilgi edindim zaten açmamıştım ilk tarattım 24 gösterince danışayım dedim virüsmüş zaten sildim yinede bilgi için saoldosyayı özelden atabilirmisiniz burdan anlıyabileceğiim 2 3 şey var ama aralarında en mantıklı gelen RAT olmasıdır Dosya 1 MB'den Küçükse RAT'tır FUD'lanmış ise 70'te 25 gibi bir örnek veriyor olması lazımdır Benim Önerim Yanlışıkla Bile Açmaman Açtıysan Geçmiş Olsun Açıldığında CMD Bir yada Bir Kaç Kez Açılıp Kapanacaktır O İşlemde Veri Gönderme İşi Yapıyordur Tüm Şifrelerinizi Coockilerinizdeki Herşeyi İnceleyip Değiştirmeye Çalışın Herhangi Bir Sitede Credi Card Kaydettiyseniz Hemen Silmeye Gidin Yüklü Miktarda Çekebilirler Yada 3D Ödemeyi Açın Uzun Bir Süre Piyasada O Kart Dolanacaktır Tekrar Söylüyorum Açtıysanız Bence Kaydettiğiniz Kartları Benim Şahsi Önerim İptal Ettirip Yenisini Çıkarttırmak Rica Ederim İyi Günler
kanka topluluk var zaten detaylı bakben kulanıyyoruum vürüs olmaz 3.part olldugu içindir
kulanılabılır yani
zaten onca insan var vürüs olsaydı topluluk derdi