Bu dosya virüsmü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EternalXirci

Active Member
RC Point
0
dosyayı özelden atabilirmisiniz burdan anlıyabileceğiim 2 3 şey var ama aralarında en mantıklı gelen RAT olmasıdır Dosya 1 MB'den Küçükse RAT'tır FUD'lanmış ise 70'te 25 gibi bir örnek veriyor olması lazımdır Benim Önerim Yanlışıkla Bile Açmaman Açtıysan Geçmiş Olsun Açıldığında CMD Bir yada Bir Kaç Kez Açılıp Kapanacaktır O İşlemde Veri Gönderme İşi Yapıyordur Tüm Şifrelerinizi Coockilerinizdeki Herşeyi İnceleyip Değiştirmeye Çalışın Herhangi Bir Sitede Credi Card Kaydettiyseniz Hemen Silmeye Gidin Yüklü Miktarda Çekebilirler Yada 3D Ödemeyi Açın Uzun Bir Süre Piyasada O Kart Dolanacaktır Tekrar Söylüyorum Açtıysanız Bence Kaydettiğiniz Kartları Benim Şahsi Önerim İptal Ettirip Yenisini Çıkarttırmak Rica Ederim İyi Günler

7dak31

Member
RC Point
0
ben kulanıyyoruum vürüs olmaz 3.part olldugu içindir
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

kulanılabılır yani

zaten onca insan var vürüs olsaydı topluluk derdi

EternalXirci

Active Member
RC Point
0
Çoğu Kişi Bıraktırm Der Yalnız Biz Emekli Olduk Bizde Yaptık Ama Biz Türklere

kulanılabılır yani

Yanlış Bilgi Verme Lütfen

redkajc

Confirmed Memb.
Konular
6
RC Point
0
dosyayı özelden atabilirmisiniz burdan anlıyabileceğiim 2 3 şey var ama aralarında en mantıklı gelen RAT olmasıdır Dosya 1 MB'den Küçükse RAT'tır FUD'lanmış ise 70'te 25 gibi bir örnek veriyor olması lazımdır Benim Önerim Yanlışıkla Bile Açmaman Açtıysan Geçmiş Olsun Açıldığında CMD Bir yada Bir Kaç Kez Açılıp Kapanacaktır O İşlemde Veri Gönderme İşi Yapıyordur Tüm Şifrelerinizi Coockilerinizdeki Herşeyi İnceleyip Değiştirmeye Çalışın Herhangi Bir Sitede Credi Card Kaydettiyseniz Hemen Silmeye Gidin Yüklü Miktarda Çekebilirler Yada 3D Ödemeyi Açın Uzun Bir Süre Piyasada O Kart Dolanacaktır Tekrar Söylüyorum Açtıysanız Bence Kaydettiğiniz Kartları Benim Şahsi Önerim İptal Ettirip Yenisini Çıkarttırmak Rica Ederim İyi Günler
dostum çok teşekkürler senin sayende bilgi edindim zaten açmamıştım ilk tarattım 24 gösterince danışayım dedim virüsmüş zaten sildim yinede bilgi için saol

kulanılabılır yani

kanka topluluk var zaten detaylı bak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...