Bu Forum Sizce de Ölüyormu?

emmi27

Yokuşu Çıkmak Zor Ama Manzara Yüksekten Seyredilir
Ultra Member
Konular
69
RC Point
0
arkadaşlar bu site sizcede ölüyormu bazı kişilere kişiye göre çoktan öldü bile öyle duydum. adminler eskisi kadar ilgilenmiyor diyorlar ki bencede öyle artık oyunlara güncelleme gelmiyor valorant hilesi çok çok uzun zamandır hala güncellenmedi mesela

Lady Darknes

swansizz
Reseller
Konular
89
Web sitesi
github.com
RC Point
0
sence knk? Yakında güncelleme gelince doluşurlar o yüzden adminler ilgilenmiyorlar şuanlık altyapı kasıyorlar.

username112

Super Member
Konular
7
RC Point
0
Kanka h1le forumlarının hiçbiri tamamen ölmez, h1le üretebildikleri sürece. H1leler bu forumların lokomotifidir. O yüzden h1le kullanabilmek için confirmed member gibi sınırlar koyuyorlar ki forumdaki aktiflik, yorumlarla beğenilerle vb. artsın.

Selyk

Prince Of Darkness
Moderator
Konular
81
RC Point
0
Merhaba emmi27, değerli görüşünüz için teşekkürler.

Forumun öldüğü falan yok, bizler sizlere en iyi içeriği sunmak için çalışıyoruz. Valorant için beklediğinizin farkındayım ama eğer dikkatli bakarsanız, 20'den fazla oyun için proje geliştirdiğimizi görürsünüz. Bunun dışında ayrıca site içinde güzel güncelleme planlarımız mevcut. Eğer sabırlı olursanız güzel içerikler sizleri bekliyor olacaktır.

ADANALI BABUŞ

Confirmed Memb.
RC Point
0
harbi ben bu siteyi uzun zamandır kullanmıyordum kullandıgım zaman valorant hilesi güncelleniyordu ve hala güncelleniyor

hnezx

Confirmed Memb.
RC Point
0
yok be hocam başka forum yok burası gibi