Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sitede indirilen şeyler virüs duvarından geçemiyor. Bu ön izleme için şart dahi olsa cpu kullanımda ya da diğer işlemlerinde artış gözlemleyenler yazabilir mi ?
Winrardan dahi geçemeyen bir program. Sitedeki e posta adresleri kullanılıyor olabilir mi ya da başka bir durum gerçekten çok şüpheli.
Diyeceğim şu ben gerçekten denerdim indirmeyi winrardan geçseydi durum o kadar vahim kasperskya hapsedip ip savaşı çıkardı ona dahi tenezül etmedim ne var Trojen mi trojen bile winrardan geçiyor
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:
Winrardan dahi geçemeyen bir program. Sitedeki e posta adresleri kullanılıyor olabilir mi ya da başka bir durum gerçekten çok şüpheli.
Diyeceğim şu ben gerçekten denerdim indirmeyi winrardan geçseydi durum o kadar vahim kasperskya hapsedip ip savaşı çıkardı ona dahi tenezül etmedim ne var Trojen mi trojen bile winrardan geçiyor
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:
Sana site kek sunduğu ve keklerin içindeki bazı kodlardan kaynaklı olarak virüs çıkması normal ve bunu yayınladıkları kekte zaten belirtiyorlar ama kullanıp kullanmamak sana kalmış.