bu videodaki hile gerçek mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

upsi dupsi

Confirmed Memb.
Konular
22
RC Point
0
#DELETED
merhabalar bu gün youtubede gezerken böyle bir video gördüm videodaki hile gerçek mi? (ve bu sorduğum şey realitycheatsda olmadığı için ban yer miyim?)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Çözüm
Gülünç bir durum gerçekten. Bir oyuncunun giriş bilgileri bu şekilde ele geçirilemez geçirmek de imkansızdır. Kişisel veriler şifreli bir şekilde sunucularda tutulmaktadır. Bu gibi uygulamalar sizin bilgisayarınızdan bilgi çalmak için kullanılır kesinlikle indirmeye bile yeltenmeyin!

NaneliSakız

Ultra Member
İlk Paylaşım Sharer I İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Doğrulanmış Üye
Konular
20
RC Point
0
Ya Allah aşkına resmen flash tv oyunculuğu. Hadi bu hile gerçekten var diyelim. Sadece Türk camiasın da mı sınırlı kalırdı? Veya bu hile gerçek olsaydı Dünya'nın her yerinde herkes birbirinin hesabını patlatırdı. Benden sana tavsiye sakın indirme. İndirdiğin zaman video da gösterilen exe dosyaları veya exe nin resimleri aynı olsa bile içeriği bambaşkadır. Allah muhafaza bilgisayarına yazık edersin.

Kısaca böyle bir hile asla var olamaz mümkün değil :D :kekw::kekw::kekw:

TURBONUZ

Super Member
İlk Paylaşım Sharer I İlk Mesaj İlk Beğeni Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
15
RC Point
0
eğer harbiden bu xgerizekalıyax 1 gram dahi inanan varsa net 10 yaş altıdır !

upsi dupsi

Confirmed Memb.
Konular
22
RC Point
0
anladım teşekkür ederim
Ya Allah aşkına resmen flash tv oyunculuğu. Hadi bu hile gerçekten var diyelim. Sadece Türk camiasın da mı sınırlı kalırdı? Veya bu hile gerçek olsaydı Dünya'nın her yerinde herkes birbirinin hesabını patlatırdı. Benden sana tavsiye sakın indirme. İndirdiğin zaman video da gösterilen exe dosyaları veya exe nin resimleri aynı olsa bile içeriği bambaşkadır. Allah muhafaza bilgisayarına yazık edersin.

Kısaca böyle bir hile asla var olamaz mümkün değil :D :kekw::kekw::kekw:
anladım teeşekkürler

broody

Ultra Member
Konular
9
RC Point
0
Bu çocuğun attığı programı incelemiştim önceden. Grabber atıyor inanma.

jusqi

Moderator
10 Rozet Seviye 10 İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Mentor Usta Mentor Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
5
RC Point
0
Gülünç bir durum gerçekten. Bir oyuncunun giriş bilgileri bu şekilde ele geçirilemez geçirmek de imkansızdır. Kişisel veriler şifreli bir şekilde sunucularda tutulmaktadır. Bu gibi uygulamalar sizin bilgisayarınızdan bilgi çalmak için kullanılır kesinlikle indirmeye bile yeltenmeyin!

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...