İster İslam'a ister Hristiyanlığa ister ise Museviliğe ters olsun!
Türk doğduk, Türk öleceğiz.
Bu vakite kadar verilen onca savaş mücadele de din kardeşlerinin bir faydası görülmemiştir.
Buyur sana arapların TÜRK milletine ihanetleri ; *Bundan 50 sene önce(1830'lar) filistin'de sadece 9000 olan yahudi nüfusu, padişah ve halife abdülhamid'in yahudilere toprak satışını yasaklamasına(!) rağmen, filistinli arapların yahudilere toprak satması üzerine 50.000'e çıktı. bu sayede 1882'de filistin'de 2. yahudi yerleşimi kuruldu ve filistin'in bugüne gelinme sürecinin ilk adımları böylece atıldı.
*YIL 1915
bu harekata halife'nin çağrısına uymayıp katılmamakla kalmayan filistinliler, türk askerine cephe gerisinden saldırmış ve türk askerini iki ateş arasında bırakarak 14.000 askerimizin şehit, binlerce askerimizin de esir olmasına sebep olmuştur.
bu harekatta bizi vuranlar ekseriyetle gazzeli araplardır.
*Yıl 1917,
filistinli araplar,lawrence ile bir oluyor ve akabe baskını'na katılıyor, akabe'deki tüm askerlerimizi şehit ediyorlar.
bu kahpelik dolu icraatlarını da çöle lawrence'in rölyefini yaparak ölümsüzleştiriyorlar.
Cehennem korkusu yüzünden din kardeşi yalanı ile yıllarca araplara kölelik edenler zaten hiç bir zaman TÜRK olamamıştır. Buyur buda o hain arapların bayrağının hikayesi ;
filistin bayrağı, 1916 yılında ingiliz diplomat sir mark sykes tarafından tasarlanmıştır.
tasarlanan aslında "filistin bayrağı" değil, "arap isyanı" bayrağıdır.
bu arap isyanı'nın ingilizlerle bir olan arapların osmanlı'yı sırtından vurması olduğunu anlatmama gerek yok sanırım.
YANİ ARKADAŞIM, NE PADİŞAH KULU, NE ARAP ÜMMETİ ; YAŞASIN TAM BAĞIMSIZ TÜRK MİLLETİ !
Post automatically merged by the system:
Büyük Türkçü, Turan hayali ile kafkasya da şehit olan Enver'in neresi islamcı ? Güldürme beni dostum.
Hocam iyi demişsin hoş demişsin ama bu benim istediğim bir şey değil ki yani adam Türkçü olamaz. Turanist İslamcı dersen okeyim ama Türkçü yanlış olur adamın dinine ters ideoloji zaten.
Hocam iyi demişsin hoş demişsin ama bu benim istediğim bir şey değil ki yani adam Türkçü olamaz. Turanist İslamcı dersen okeyim ama Türkçü yanlış olur adamın dinine ters ideoloji zaten.
Neyi herkes biliyor yanlış anlama ama Enver Paşa'ya habertürk kaynağı ile gelip konuşan bir cahil ile tartışamam. Bana kaynak belirt saçma sapan kendini prof. sananların değil.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.