RagnarX
Ultra Member
Selamlar RC forum üyeleri. Discord nitro satın almam sonucu hesabıma 2 aylık Xbox Game Pass Ultimate üyelik kodu geldi. Ben önceden hesabımda kod kullandığımdan dolayı tekrar kullanamıyorum. Bu sebeple siz üyelerden birinize çekiliş ile vermeyi düşündüm.
Öncelikle çekilişe katılabilmek için belirli bazı şartları karşılamanız gerekiyor. Şartların birini dahi karşılamayanlar, yapmayanlar çekilişe katılamaz. Çekilişe katılabilmeniz için konuyu beğenmeniz zorunludur.
• Hesabınızın oluşturulma tarihi konunun açıldığı tarihten önce olmalıdır.
• Konuyu beğenip "Katıldım" veya "Katılıyorum" yazarak çekilişe katılabilirsiniz.
Çekiliş 25 Aralık Pazar günü (4 gün sonra, herhangi bir aksilik olmazsa) saat 21.00'de sonlanacaktır. Kazanan kişiye kodu Discord üzerinden vereceğim.
> Çekiliş sonlanmıştır.
Öncelikle çekilişe katılabilmek için belirli bazı şartları karşılamanız gerekiyor. Şartların birini dahi karşılamayanlar, yapmayanlar çekilişe katılamaz. Çekilişe katılabilmeniz için konuyu beğenmeniz zorunludur.
ŞARTLAR:
• Mesaj sayınızın en az 30 olması gerekiyor.• Hesabınızın oluşturulma tarihi konunun açıldığı tarihten önce olmalıdır.
• Konuyu beğenip "Katıldım" veya "Katılıyorum" yazarak çekilişe katılabilirsiniz.
Çekiliş 25 Aralık Pazar günü (4 gün sonra, herhangi bir aksilik olmazsa) saat 21.00'de sonlanacaktır. Kazanan kişiye kodu Discord üzerinden vereceğim.
Herkese bol şans!
> Çekiliş sonlanmıştır.
Moderatör tarafında düzenlendi: