Reklamları görebilmek için çerez izni vermelisiniz.

Chat Gpt Sorunu

justhooklt

Confirmed Memb.
Konular
10
RC Point
0
Bu tüm konulara Chat GPT'ye kopyala yapıştır yapanlara bir müdahelede blunulmayacak mı ? Adamlar konu başlığını chatgptye yapıştırıp verdiği cevabı burda paylaşıyorlar yapay zeka cevabı istesem foruma gelmezdim herhalde diye düşünüyorum. Bence bu şekilde mesaj kasanlara bir önlem alınmalı forum ölüyor.

NaneliSakız

Ultra Member
İlk Paylaşım Sharer I İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Doğrulanmış Üye
Konular
20
RC Point
0
Mantıklı. Ya zaten bunu yapan kişi forumda kendini çok iyi biliyor. Gülüp geçiyorum. O arkadaşa diyeceğim şey ise; bari kopyala yapıştır yaptığın zaman satır başındaki madde ve numaralandırmaları sil bari yutulur biçimde olsun. :D :kekw::cring: Zaten anlayamadığım bir şey olursa Chat Gpt uygulamasına soruyorum, eğer aradığım sonuca ulaşamıyorsam birine başvururum. Yani Chat Gpt den kopyala yapıştır yapan birisi genelde hiçbir şey bilmiyordur, ya da bilmediği halde biliyormuş ayağına yatıp sıfır bilgisi ile diğer insanlara yol göstermeye çalışır bu insanlarda bu kişi yüzünden ummadığı bir çukurda sıkışıp kalır. Bak valla yazarken sinirlendim ya böyle bir şey olabilir mi? Ortaya herb*k*lok gibi bir şey çıkıyor sonra :PepoHm:

justhooklt

Confirmed Memb.
Konular
10
RC Point
0
Mantıklı. Ya zaten bunu yapan kişi forumda kendini çok iyi biliyor. Gülüp geçiyorum. O arkadaşa diyeceğim şey ise; bari kopyala yapıştır yaptığın zaman satır başındaki madde ve numaralandırmaları sil bari yutulur biçimde olsun. :D :kekw::cring: Zaten anlayamadığım bir şey olursa Chat Gpt uygulamasına soruyorum, eğer aradığım sonuca ulaşamıyorsam birine başvururum. Yani Chat Gpt den kopyala yapıştır yapan birisi genelde hiçbir şey bilmiyordur, ya da bilmediği halde biliyormuş ayağına yatıp sıfır bilgisi ile diğer insanlara yol göstermeye çalışır bu insanlarda bu kişi yüzünden ummadığı bir çukurda sıkışıp kalır. Bak valla yazarken sinirlendim ya böyle bir şey olabilir mi? Ortaya herb*k*lok gibi bir şey çıkıyor sonra :PepoHm:
demek istediklerimi sen daha iyi ifade etmişsin teşekkürler

suayip_aura

Şupi
Confirmed Memb.
Konular
6
RC Point
0
kişiyi banlasınlar niye kastınız ki bu kadar report edelim ismini vein

TheDemliCay

Confirmed Memb.
Konular