RC HİLE GÜNCELLENMEME SORUNU

mertbaba31

Ultra Member
Konular
32
RC Point
0
Bu yüzden birçok üye kaybettik sitedeki aktiflik eskisine göre çok azaldı şahsen ben de buraya geldiğimde sitede biraz takılıp hilemi açıp oyun oynamaya giriyordum ama artık onu bile yapasım gelmiyor forumda ki birçok şey artık çalışmıyor bunlarlada bize sürekli söylenen hileler güncellencek herkes kafasından ay atıp tutuyor sözde yılbaşında bitiyordu neyse rc ye kısa bi süre ara vericem belki döndüğüm de bazı hileler en kötü cs güncellenmiş olur kendinize iyi bakın dostlarım :)

jusqi

Moderator
Geri Döndü 10 Rozet Seviye 10 İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Mentor Usta Mentor Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
5
RC Point
0
Merhaba @mertbaba31,
Sitenin eski düzeyde aktif olmadığını biliyoruz. Sizleri bu uzun süren bekleyişte hayal kırıklığına uğratmak istemeyiz. Hilelerin ve forumun güncel kalmamasının sebebi maalesef Yönetim Ekibinin günlük hayatlarına yoğunlaşmasından dolayı forumu ikinci plana almaları. Sizleri tekrardan ilerleyen vakitlerde aramızda görmek isteriz RC bu zamana kadar hile forumları arasında en istikrarlı ve güvenilir projeler ile karşınıza çıkmıştır. Bir duruş sürecindeyiz ama mutlaka tekrardan geri döneceğiz. İyi Forumlar İyi Günler ;)

emirhanbsal1

Super Member
Konular
20
RC Point
0
Merhaba @mertbaba31,
Sitenin eski düzeyde aktif olmadığını biliyoruz. Sizleri bu uzun süren bekleyişte hayal kırıklığına uğratmak istemeyiz. Hilelerin ve forumun güncel kalmamasının sebebi maalesef Yönetim Ekibinin günlük hayatlarına yoğunlaşmasından dolayı forumu ikinci plana almaları. Sizleri tekrardan ilerleyen vakitlerde aramızda görmek isteriz RC bu zamana kadar hile forumları arasında en istikrarlı ve güvenilir projeler ile karşınıza çıkmıştır. Bir duruş sürecindeyiz ama mutlaka tekrardan geri döneceğiz. İyi Forumlar İyi Günler ;)
bu kadar uzun sürdü inşallah bari valorant da mesela daha güvenilir olur yani ban durumları falan inşallah gelişir.

srd22

Super Member
Konular
9
RC Point
0
gta 5 bekliyorum artık gelsin lutfen

aurorare

Legend Member
İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
4
RC Point
0
ve bildiğiniz gibi RC gibi bazı siteler var ama onlar da büyük ölçüde düşüşte. oyun güncellemeleri yok, en son oyun hileleri gibi siteler sessizleşmeye başladı. ama eski görkemli günlerine ne zaman döneceklerini kesin olarak bilmiyoruz