cheat engine'ye benzer programlar varmı ?

kehanet63

Super Member
Konular
12
RC Point
0
tanki online gibi online oyunlarda hile yapmak istiyorum ama yapamıyorum program falan yokmu yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim

Lord Shadow

Only Shadow
Legend Member
Konular
22
RC Point
0

Cheat Engine Benzeri Programlar Listesi​

• Squalr
  • ArtMoney
  • CoSMOS
Cheat Engine yerine kullanabileceğiniz programlar bu şekildedir. Dilerseniz gelin, bu programları daha yakından inceleyelim.

Squalr​

Squalr, hile kullanma olanağı ya da geliştirici modu sunmayan video oyunlarında hile yapılmasını sağlayan bir programdır. Yalnızca bir değeri değiştirerek hızlı bir şekilde rütbe atlayabilir, can miktarını arttırarak ölümsüz bile olabilir ve hiç istemediğiniz kadar çok para kazanabilirsiniz.

Program açık kaynaklıdır, katkıda bulunmak ya da kodlardan yola çıkarak kendi programını kodlamak isteyenler Squalr’ın Github sayfasını kontrol edebilir.

ArtMoney​

ArtMoney, Cheat Engine yerine kullanılabilecek başka bir programdır. Video oyunlarındaki altın miktarı, can miktarı gibi değerleri değiştirmenize imkân tanır. Bu araç her ne kadar öncelikli olarak hata ayıklama amacı ile kullanılsa da Cheat Engine benzeri bir işlevselliğe sahiptir. Bu nedenle hile yapmak için de tercih edilebilir.

CoSMOS​

Başka bir Cheat Engine alternatifi de CoSMOS adlı programdır.