Chrome Mavi Ekran hatası Yardım

smtche

Confirmed Memb.
Konular
8
RC Point
0
Merhaba sistemim
Gigabyte B450 Anakart
Ryzen 5 3500x İşlemci
32 gb 3200 mhz Ram
Rx6600xt 8 gb Ekran kartı
650W Psu
500 gb m2 - 400 gb sata ssd
Çift ekran sistem kullanıyorum birinde oyun oynarken dwindows-10-critical-process-died.pngiğer ekranda Chrome açtığımda mavi ekran veriyor hatanın sebebi Chrome'dan mı kaynaklanıyor ?
Yaşayan veya bu problemi çözebilen varmı ?

Crps

overrated asf
Confirmed Memb.
Konular
9
RC Point
0
Mini Dump dosyası paylaşırmısın çözümü daha net olcaktır
  1. Masaüstünde yeni bir klasör oluşturun. İsmi önemli değil.
  2. C:\Windows\Minidump klasörüne girin ve buradaki bütün DMP dosyalarını seçip Masaüstünde oluşturduğunuz klasöre kopyalayın.
  3. Bütün dosyaları seçin ve sağ tıklayıp "Add to archive... / Arşive ekle..." komutunu verin. Tamam dediğinizde bütün dosyalar sıkıştırılıp tek dosya yapılacak.
  4. Şimdi sıkıştırılmış bu dosyayı aşağıdaki servislerden herhangi birine, herkese açık olacak şekilde yükleyin ve indirme bağlantısını bizimle paylaşın:

smtche

Confirmed Memb.
Konular
8
RC Point
0
Mini Dump dosyası paylaşırmısın çözümü daha net olcaktır
  1. Masaüstünde yeni bir klasör oluşturun. İsmi önemli değil.
  2. C:\Windows\Minidump klasörüne girin ve buradaki bütün DMP dosyalarını seçip Masaüstünde oluşturduğunuz klasöre kopyalayın.
  3. Bütün dosyaları seçin ve sağ tıklayıp "Add to archive... / Arşive ekle..." komutunu verin. Tamam dediğinizde bütün dosyalar sıkıştırılıp tek dosya yapılacak.
  4. Şimdi sıkıştırılmış bu dosyayı aşağıdaki servislerden herhangi birine, herkese açık olacak şekilde yükleyin ve indirme bağlantısını bizimle paylaşın:
Minidump klasorunun içinde hiçbir veri yok .

Ekli dosyalar

• bos.PNG
    bos.PNG
    21.6 KB · Görüntüleme: 2

Crps

overrated asf
Confirmed Memb.
Konular
9
RC Point
0
Minidump klasorunun içinde hiçbir veri yok .
Bu Şekilde Ayarlarını Yapıp Tekrar Mavi Ekran Yediğinde MiniDump Dosyası Paylaşırmısınız?

1645841130535.png
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

CCleaner gibi programları devredışı bırakın

smtche

Confirmed Memb.
Konular
8
RC Point
0
Bu Şekilde Ayarlarını Yapıp Tekrar Mavi Ekran Yediğinde MiniDump Dosyası Paylaşırmısınız?

Ekli dosyayı görüntüle 13547
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

CCleaner gibi programları devredışı bırakın
Resimdeki ayarları yaptım.Hata alırsam hortlatacağım :) Yakın zamanda sadece Virtual Ram artışı yaptım .Emülatorun Ramlerden daha çok faydalanması için sebebi belki olabilir başka birşey aklıma gelmiyor.

Crps

overrated asf
Confirmed Memb.
Konular
9
RC Point
0
Resimdeki ayarları yaptım.Hata alırsam hortlatacağım :) Yakın zamanda sadece Virtual Ram artışı yaptım .Emülatorun Ramlerden daha çok faydalanması için sebebi belki olabilir başka birşey aklıma gelmiyor.
virtual ram artışını varsayılan yapıp deneyebilirsin tekrar mavi ekran yersen hortlatabilirsin tabiki discord adresimi bırakıyım ordan daha hızlı cevap verebilirim
DISCORD: Akasya#6630