darkangel123
Confirmed Memb.
- birşey sormak istiyorum
crab game kek başlatılırken cmd ekranı geliyor önümüze rengarenk oluyor yazı cmd de nasıl yapabilirim öyle renkli?
- birşey sormak istiyorum
onu biliyorum ztn öyle değil bir yazı var önümde cmd de rengarenk olsun istiyorumÖrnek olarak rengi mavi yapmak istiyorsunuz;
"color 1" yazarak metni mavi yapabilirsiniz.Aşağıya numaraları bırakıyorum "color" yazdıktan sonra bunları yazarak renk verebilirsiniz.
View attachment 12235
crab game kek açılırken bakarsın ordaki gibi olsun istiyorumÖrnek olarak rengi mavi yapmak istiyorsunuz;
"color 1" yazarak metni mavi yapabilirsiniz.Aşağıya numaraları bırakıyorum "color" yazdıktan sonra bunları yazarak renk verebilirsiniz.
View attachment 12235
@echo off
:start
color 01
echo %random%%random%%random%%random%%random%%random%%random%%random%%random%
color 02
color 04
color 05
color 06
goto :start
crab game kek açılırken bakarsın ordaki gibi olsun istiyorumÖrnek olarak rengi mavi yapmak istiyorsunuz;
View attachment 12235
evet ama açınca farklı sayılar çıkıyor onları yazıya nasıl çevirebilirim?Code:@echo off :start color 01 echo %random%%random%%random%%random%%random%%random%%random%%random%%random% color 02 echo %random%%random%%random%%random%%random%%random%%random%%random%%random% color 04 echo %random%%random%%random%%random%%random%%random%%random%%random%%random% color 05 echo %random%%random%%random%%random%%random%%random%%random%%random%%random% color 06 echo %random%%random%%random%%random%%random%%random%%random%%random%%random% goto :start
böyle mi ?
sağol abi bide bu son olcakta kodların ve yazıları nasıl sabit yapabilirim?CMD:@echo off :start color 01 echo yazi color 02 echo yazi color 04 echo yazi color 05 echo yazi color 06 echo yazi goto :start
böyle