kardeş içinde rat var nasıl onaylıyorsun sen bunu
kardeş içinde rat var nasıl onaylıyorsun sen bunu
Forumda paylaşılan her içerik herkese açık yayınlanmadan önce analiz edilir ve şartlarımıza uygun olup olmadığına kontrol edilir. Eğer virüs olsaydı üyeyi ve bu konuyu forumumuzda göremezdiniz. Eğer 'RAT' olduğuna emin iseniz içeriği tekrar analiz ettirebilir veya sadece RAT demek yerine virüsün kanıtlarıyla paylaşabilirsiniz. Doğruluk payı bulunmayan kanıtlar(virüs total sonucu gibi) geçerli sayamayız.kardeş içinde rat var nasıl onaylıyorsun sen bunu
Kaspersky ile tarattım yüklediği driverda sorun tespit ettiForumda paylaşılan her içerik herkese açık yayınlanmadan önce analiz edilir ve şartlarımıza uygun olup olmadığına kontrol edilir. Eğer virüs olsaydı üyeyi ve bu konuyu forumumuzda göremezdiniz. Eğer 'RAT' olduğuna emin iseniz içeriği tekrar analiz ettirebilir veya sadece RAT demek yerine virüsün kanıtlarıyla paylaşabilirsiniz. Doğruluk payı bulunmayan kanıtlar(virüs total sonucu gibi) geçerli sayamayız.
tam ekran pencereli yap tekrar açhile menüsü gelimiyor hocam
gücenli denedimarkadaşlar indiriyorum ama virüs algılandı yazıyor GÜVENLİMİDİR acaba
Güncellenecek.güncel mi ?
Win kaç?Ekli dosyayı görüntüle 24837 böyle birşey dedi yaptım ama yine olmadı