Counter Strike 2 Vac Bypass

kynuxs

Super Member
Konular
9
RC Point
0
çalışıp çalışmaması önemli degil zaten onaylanmamış bi konu virüs var
Diyorum ki dosya zorla indir çalıştır diyen yok ister github dan derlersin istersen kullanmassın bos bos yorum yapmayın suraya sorunuz varsa cevaplayım

trgfte12

Super Member
Konular
1
RC Point
0
cs2 oynanırmı ya bence oyunu bozmuşlar ama yinede indirip deniyebilirim

Giotmen

Confirmed Memb.
Konular
1
RC Point
0
Çalışacagını hiç sanmıyom kanka ama bir deniyeceğim

Laleyamuk33

Discord: vesilanur
Super Member
Konular
1
RC Point
0
Diyorum ki dosya zorla indir çalıştır diyen yok ister github dan derlersin istersen kullanmassın bos bos yorum yapmayın suraya sorunuz varsa cevaplayım
bro boş yorum yapmıyorum, olanı söylüyorum kullanıcak arkadaşlar olaki yorumumu görürde 2. kez düşünür diye önüne gelene boş yorum yazma burda herkes kendi yorumunu yapar

gencergoktug5807

Her Oyun Bir Gün Hileyi Tadacaktır...
Super Member
Konular
17
RC Point
0
Dostum büyük ihtimalle çalışmaz bu

kynuxs

Super Member
Konular
9
RC Point
0

Osderda

>.....
Admin
Yardımsever Mentor Usta Mentor
Konular
51
Web sitesi
osderdadev.com
Discord
Osderda
RC Point
0
çalışıp çalışmaması önemli degil zaten onaylanmamış bi konu virüs var
Merhaba Laleyamuk33,
Forumumuzda bulunan tüm dosyalar, konular, linkler özel bir denetim sürecinden geçer. Paylaşım içeriğinde paylaşım düzenlenmiş olsa dahi dosya/link gibi içerimler bulunuyorsa sadece ilk önce moderasyon ekibimiz gözükecek şekilde yayınlanır ve herkese açık şekilde yayınlanması için dosyalar incelenir, analiz edilir. Paylaşım, dosya paylaşım ve konu açma kurallarımıza uyuyorsa konu herkese açık şekilde yayınlanır. Eğer virüs olduğuna emin iseniz bize geçerli delillerle(sanal makinada yaptığınız test sonuçlar,dosyayı çalıştırdığınız da bilgisayarınızda anormallik veya tersine mühendislik yapıp çıkan uygunsuz fonksiyonlar, işlevler resimleri/videoları v.b..) sunmanız gerekir.
Kullanıcılarımız güvenliğini sağlamak için elimizden geleni yapmaktayız. Eğer bir virüs şüpheniz ve güvenmediyseniz tekrar dosyayı analiz ettirebilirsiniz. Teşekkürler. İyi forumlar.