Counter Strike - Nexon

Psenef

Super Member
Konular
29
RC Point
0
pay to win oyun hilesi yok diyebiliyorumaktif
Evet aktif bir hilesi yok ben denedim lakin scanner tarzinda programlarla en fazla sinirsiz mermi yapiyorum oda sadece 2-3 silah icin digerlerinde olmuyor fazla bir kodlama bilgim yok ama hilesini yapabilcek birisi varsa veya bir hile biliyolarsa iyi olur seri atis ve sinirsiz mermi yeterde artar bile

LorGens

Active Member
RC Point
0
Bir çok platformda var reis öyle biliyorum oralarda hile linkleri var

aurorare

Legend Member
Konular
4
RC Point
0
bu oyunu oynuyorum
Bu oyun için çok nadir veya hiç ücretsiz ve ücretli hack yok. ama bir kez birisi hackini sattı ve ben onu ücretli hack kullanarak oynadım. ama ne yazık ki satıcı durdu. Bu oyun için hack ararken sıkıldım ve kafam karıştı çünkü çok nadir

Psenef

Super Member
Konular
29
RC Point
0
bu oyunu oynuyorum
Bu oyun için çok nadir veya hiç ücretsiz ve ücretli hack yok. ama bir kez birisi hackini sattı ve ben onu ücretli hack kullanarak oynadım. ama ne yazık ki satıcı durdu. Bu oyun için hack ararken sıkıldım ve kafam karıştı çünkü çok nadir
Evet çok nadir,hile bulamıyorum neredeyse ücretli veya ücretsiz bir hile lazım bence forum adminleri konuya bir el atıp basit bir düzeyde sınırsız mermi,seri atış özellikleri içeren bi hile çıkartabilirler

aurorare

Legend Member
Konular
4
RC Point
0
Evet çok nadir,hile bulamıyorum neredeyse ücretli veya ücretsiz bir hile lazım bence forum adminleri konuya bir el atıp basit bir düzeyde sınırsız mermi,seri atış özellikleri içeren bi hile çıkartabilirler
Bence bu oyunun sadece esp ve aimbot özellikleriyle bir hack'e ihtiyacı var, ayrıca bhop ve strafe hack'i, mümkünse silah hack'i de olabilir.
bu şimdiye kadar kullandığım menü hackinin bir resmi
1615784154_dll2.jpg

Psenef

Super Member
Konular
29
RC Point
0
Bence bu oyunun sadece esp ve aimbot özellikleriyle bir hack'e ihtiyacı var, ayrıca bhop ve strafe hack'i, mümkünse silah hack'i de olabilir.
bu şimdiye kadar kullandığım menü hackinin bir resmi
Ekli dosyayı görüntüle 21400
Aimbot co-op modunda cok is gorur lakin pvp modunda hile oldugumuz belli olur ve ban yeriz

Esp,aimbot,seri atis,sekmeme vb ozellikler efsane olur

Gorseldeki hile ucretsizmi ve halen calisiyormu?

wortexxx56

Active Member
RC Point
0
hani bu cs go daki gibi boyle bunny nin hiç bozulmuyo ya oyle bişi

aurorare

Legend Member
Konular
4
RC Point
0
Aimbot co-op modunda cok is gorur lakin pvp modunda hile oldugumuz belli olur ve ban yeriz

başta sattı. satıcı bunu yaklaşık 3 ay sattı, ancak satıcı bunu ücretsiz yaptı, ancak şu anda hack çalışmıyor

Son düzenleme:

aurorare

Legend Member
Konular
4
RC Point
0

kaynak koduna sahibim. İstiyor musun? eğer tekrar çalıştırabilirsen?